Bu HP Victus 16 İyi mi?

MKeremM

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
221
Bu laptop iyi mi, bu fiyata daha iyi bir gaming laptop var mı? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bu ve altta önerilen seri sorunlu. Konuda anlattim.

Hocam bu modelde sorun yaşanabiliyormuş bildiğiniz bu bütçede daha iyi bir seçim var mı
Hocam benim zamanım yok şimdi düğüne gidicem ama bu özellikte asus aldık yeni 42.3k idi.

Bu ve altta önerilen seri sorunlu. Konuda anlattim.
Hocam sanki bu bütçede ne model alırsak alalım bir şeyden feragat ediyoruz. Sizin 37-38 bin tl gibi bir bütçede en çok tavsiye edeceğiniz cihaz hangisi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim zamanım yok şimdi düğüne gidicem ama bu özellikte asus aldık yeni 42.3k idi.
Teşekkür ederim

Hocam sanki bu bütçede ne model alırsak alalım bir şeyden feragat ediyoruz. Sizin 37-38 bin tl gibi bir bütçede en çok tavsiye edeceğiniz cihaz hangisi olur

Teşekkür ederim
Malesef şaka gibi ama o butcede duzgun 4060 yok

İmzamdaki konuyu okursanız Victus 16 neden alınmaz daha iyi anlayabilirsiniz size kalmış fazla ucuz ise alınabilir

İmzamdaki konuyu okursanız Victus 16 neden alınmaz daha iyi anlayabilirsiniz size kalmış fazla ucuz ise alınabilir
Hocam fiyatı 37 bin tl. Özelliklerine göre piyasadaki diğer modeller de göz önünde bulundurulduğunda fiyatı iyi gelmişti. Ama laptopu okulda da kullanmak istediğim için zamansız bir şekilde bozulması can sıkabilir. Kararsız kaldım açıkçası. Lenovo loq mu alsam diyorum onda da bazı insanlar anakart sorunu yaşamış.

Bundan başka bulamadım bulabilen yazsin.
Üstteki arkadaş Victus 15 modelinin vasatligini 16 ile karıştırmış dikkate alma.
Hocam bütçeyi arttıramazsam lenovo loq almak hakkında ne düşünürsünüz. Dediğiniz gibi anakart problemi var ancak kimileri de bu sorunun diğer ülkelere giden modellerde olduğunu Türkiyede daha az rastlandığını söylüyor ne dersiniz?

Geri