Neler Yeni

BU İKİ KULAKLIK ARASINDA KALDIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

xTURANN

80+ Silver
ya siz şanslısınız ya da ben şanssız aldığım ürünlerin hepsine ufak tefek arızalarla karşılaştım
Benim şuana kadar logitech tarafında kullandığım 2 ürün var. Biri G300S Masaya tek vuruşumda üst kapağı çıktı. Diğeri de g231, o da düşerken tuttuğum için kırıldı. Giriş seviyesi ürünlerinin pek iyi olduğunu söyleyemem fakat üst seviye de mesela g915tkl ( fiyatı fazla olsa da çok güzel ) g pro x wireless kulaklık ya da g pro x superlight mouse çok çok kaliteli. Zaten logitech ürünlerinin arkasında duran bir firma. bir şey olduğunda gönder eskisini istemeden yenisini en hızlı şekilde kargolasınlar. Ellerinde yoksa bir üstünü bile gönderiyorlar. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bir kişiye elimizde bu üründen yok, bir ürün seçin gönderelim demişler.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin

haybe16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mehmet çakır
arctis 1 ile corsair arasında karşılaştırma yaptım ve arctis 1 de 7.1 sanal surround yokmuş bu benim için bi eksi oldu ve kafam gerçekten çok karıştı :D

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Benim şuana kadar logitech tarafında kullandığım 2 ürün var. Biri G300S Masaya tek vuruşumda üst kapağı çıktı. Diğeri de g231, o da düşerken tuttuğum için kırıldı. Giriş seviyesi ürünlerinin pek iyi olduğunu söyleyemem fakat üst seviye de mesela g915tkl ( fiyatı fazla olsa da çok güzel ) g pro x wireless kulaklık ya da g pro x superlight mouse çok çok kaliteli. Zaten logitech ürünlerinin arkasında duran bir firma. bir şey olduğunda gönder eskisini istemeden yenisini en hızlı şekilde kargolasınlar. Ellerinde yoksa bir üstünü bile gönderiyorlar. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bir kişiye elimizde bu üründen yok, bir ürün seçin gönderelim demişler.
g300s bende kullandım yaklaşık 6 sene boyunca rage geçirirken duvardan duvara yerlerden yerlere vurmuştum ona rağmen hiçbir şey olmamıştı ama tek sorunu onların kronik olan tekerleği bozuktu.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Benim attığımı yada logi yi al geç uğraşma

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
arctis 1 ile corsair arasında karşılaştırma yaptım ve arctis 1 de 7.1 sanal surround yokmuş bu benim için bi eksi oldu ve kafam gerçekten çok karıştı :D
7.1in çok işlevsel bir şey olduğunu düşünmüyorum razer bir kulaklıkta deneyimlemiştim asla ses kasamamıştım büyük ihtimalle alışık olmadığımdan ötürüydü

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
7.1in çok işlevsel bir şey olduğunu düşünmüyorum razer bir kulaklıkta deneyimlemiştim asla ses kasamamıştım büyük ihtimalle alışık olmadığımdan ötürüydü
Valla 7.1 güzel oluyor şahsen, çoğu oyunda kullanmasamda filmlerde vs özellikle açıyorum

xTURANN

80+ Silver
FPS Oyunları İçin Bir Öneri ( CS - Valorant v.b ) ;

Eğer faceit 10 lvl değilsen, fpl'de ya da o tarz üst seviye yerlerde oynamıyorsan. Valorantta radiant değilsen ( immo değil radiant ) bir kulaklığa o kadar para vermene gerek yok. Şuan ki fiyatları ne bilmiyorum ama rampage r36 drop plus, gamepower medusa gibi kulaklıklar yeter de artar.
İlla ki wireless olsun istiyorsan almışken iyi bir markadan al tabii ama wireless zorunluluk değilse ki bu fiyat bandında ne kadar sağlıklı çalışır bilemem kablolu ucuz ama iyi bir şey al geç.

Önerim kısaca : rampage r36 drop - drop plus, gamepower medusa 7.1
Bu 3 modelden biri sana fazla bile gelicek. Mikrofon kaliteleri de gayet yeterli.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,204
İsim
Ömür
Ciddi değilsin heralde 7.1 nimet nimet

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin

Eğer faceit 10 lvl değilsen, fpl'de ya da o tarz üst seviye yerlerde oynamıyorsan. Valorantta radiant değilsen ( immo değil radiant ) bir kulaklığa o kadar para vermene gerek yok. Şuan ki fiyatları ne bilmiyorum ama rampage r36 drop plus, gamepower medusa gibi kulaklıklar yeter de artar.
İlla ki wireless olsun istiyorsan almışken iyi bir markadan al tabii ama wireless zorunluluk değilse ki bu fiyat bandında ne kadar sağlıklı çalışır bilemem kablolu ucuz ama iyi bir şey al geç.

Bu 3 modelden biri sana fazla bile gelicek. Mikrofon kaliteleri de gayet yeterli.
Yanlış anlamada gidip rampage drop lara 1700 civarı vereceğime taksitlede olsun gider logi razer vs alırım daha iyi.

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük

lütfen artık kimseye rampage gamepower vesaire önermeyin allah aşkına paralarını çöpe atsınlar daha iyi. rahat desen rahat değiller kaliteli desen değiller tek iyi yaptıkları şey ışıklandırma. İnternet kafelerde denk geldiğimde 30dk bile taksam onları başım kopucak gibi ağrıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,378
Üyeler
163,997
Son üye
sorusoran34
Top Bottom