Daha önce bı a way out oynadim rdr2 baslicaktim sarmadı daha önce çok hikayeli oyun oynamadım bunlar indirimdeyken alasim var pişman eder mi?seviyorsanız alın ama days gone pek tercih etmem
gow tlou2 ve uncharted asla pişman ettirmezDaha önce bı a way out oynadim rdr2 baslicaktim sarmadı daha önce çok hikayeli oyun oynamadım bunlar indirimdeyken alasim var pişman eder mi?
Onu aldım iyi biseye benziyorsuper hot delete mind bunuda al canın sıkılınca 2 el at çık
Sağol tlou 2 indirimde değil 1 indirimde bide önerbilceğin başka oyun varmı indirimdegow tlou2 ve uncharted asla pişman ettirmez
ama days gone sarmayabilir
detroit beyond two souls alan wake cyberpunk twd telltale seriesOnu aldım iyi biseye benziyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağol tlou 2 indirimde değil 1 indirimde bide önerbilceğin başka oyun varmı indirimde
Sağoldetroit beyond two souls alan wake cyberpunk twd telltale series
rdr2 sarmadıysa hikayeli oyunlara başlamadan vazgeç benceDaha önce bı a way out oynadim rdr2 baslicaktim sarmadı daha önce çok hikayeli oyun oynamadım bunlar indirimdeyken alasim var pişman eder mi?
Outlast trails nasıl arkadaşla oynamalık alınır mı?detroit beyond two souls alan wake cyberpunk twd telltale series
Galiba oyun benlik değildi tomb raider serisini oynadım hoşuma gitti ama bir türlü rdr 2 ye ısınamadım türkçe dil desteği olmadıgı içinde olabilirrdr2 sarmadıysa hikayeli oyunlara başlamadan vazgeç bence