Bu internet yeter mi?

pcmeraklisi34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,313
Çok uğraştım ama modemin olduğu odadan uzaklaşınca bu hızı alıyorum mecbur böyle kullanacağım sizce çok kötü mü yoksa iş görür mü?

IMG_1598.webp

iş görür. ben 100mbsye alıştığım için 90 olunca yavaşlık hissediyorum. ama normal 16mbs her türlü iş görür

sende direkt gigabit altyapısı var. sen piyangoyu vurmuşsun hocam. 16mbs kullanmak delilik olur. müşteri hizmetleriyle görüş. altyapını sorgula. kaç hız verdiklerini sor. eğer altyapın 1000 ise mutlaka peşine düş
Altyapım iyi zaten ama bu sorunu çözemediğim için iyi hız alamıyorum böyle kullansam çok kaybım olur mu?

Altyapım iyi zaten ama bu sorunu çözemediğim için iyi hız alamıyorum böyle kullansam çok kaybım olur mu?
sen diyorsun ki benim ferrarim var ama babamın tofaşına binicem. direkt müşteri hizmetleriyle görüş. 1000den 16ya düşmesi normal bir şey değil. modemde sorun olabilir, ya da bağlandığın cihazda sorun olabilir

sen diyorsun ki benim ferrarim var ama babamın tofaşına binicem. direkt müşteri hizmetleriyle görüş. 1000den 16ya düşmesi normal bir şey değil. modemde sorun olabilir, ya da bağlandığın cihazda sorun olabilir
Aradım zaten ama onların abonesi olduğumu kanıtlayamıyorum internet sizin üstünüze değil diyor.

Geri