pcmeraklisi34
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,313
Çok uğraştım ama modemin olduğu odadan uzaklaşınca bu hızı alıyorum mecbur böyle kullanacağım sizce çok kötü mü yoksa iş görür mü?
Rahat iş görür. 16mbs kullanıyorum mecburen ve hiç sıkıntı olmadı.Çok uğraştım ama modemin olduğu odadan uzaklaşınca bu hızı alıyorum mecbur böyle kullanacağım sizce çok kötü mü yoksa iş görür mü?
Alıntıyı görüntüle
Sorunu çözemedim valla çok uğraştım da 150-250 arası bir hızdan başlıyor ama testin sonunda 15-25 arası bir hıza düşüyor. Nadiren düşmüyor o zaman baya hızlı oluyor.Rahat iş görür. 16mbs kullanıyorum mecburen ve hiç sıkıntı olmadı.
Normal internet hızın kaç ki öyle düşüş oluyor?Sorunu çözemedim valla çok uğraştım da 150-250 arası bir hızdan başlıyor ama testin sonunda 15-25 arası bir hıza düşüyor.
Fiber altyapı 1000e kadar destekli diyordu siteden sorgulayıncaNormal internet hızın kaç ki öyle düşüş oluyor?
sende direkt gigabit altyapısı var. sen piyangoyu vurmuşsun hocam. 16mbs kullanmak delilik olur. müşteri hizmetleriyle görüş. altyapını sorgula. kaç hız verdiklerini sor. eğer altyapın 1000 ise mutlaka peşine düşFiber altyapı 1000e kadar destekli diyordu siteden sorgulayınca
Altyapım iyi zaten ama bu sorunu çözemediğim için iyi hız alamıyorum böyle kullansam çok kaybım olur mu?sende direkt gigabit altyapısı var. sen piyangoyu vurmuşsun hocam. 16mbs kullanmak delilik olur. müşteri hizmetleriyle görüş. altyapını sorgula. kaç hız verdiklerini sor. eğer altyapın 1000 ise mutlaka peşine düş
sen diyorsun ki benim ferrarim var ama babamın tofaşına binicem. direkt müşteri hizmetleriyle görüş. 1000den 16ya düşmesi normal bir şey değil. modemde sorun olabilir, ya da bağlandığın cihazda sorun olabilirAltyapım iyi zaten ama bu sorunu çözemediğim için iyi hız alamıyorum böyle kullansam çok kaybım olur mu?
Aradım zaten ama onların abonesi olduğumu kanıtlayamıyorum internet sizin üstünüze değil diyor.sen diyorsun ki benim ferrarim var ama babamın tofaşına binicem. direkt müşteri hizmetleriyle görüş. 1000den 16ya düşmesi normal bir şey değil. modemde sorun olabilir, ya da bağlandığın cihazda sorun olabilir
Bende 50 var yavaş geliyor banaÇok uğraştım ama modemin olduğu odadan uzaklaşınca bu hızı alıyorum mecbur böyle kullanacağım sizce çok kötü mü yoksa iş görür mü?
Alıntıyı görüntüle
Ne konuda yavaş ben bu hızla videoları falan donmadan izliyorumBende 50 var yavaş geliyor bana
Alıntıyı görüntüle
100 mbps 1000 mbps adam için yavaş ama idare eder tabiNe konuda yavaş ben bu hızla videoları falan donmadan izliyorum![]()