Bu ısı değerleri normal mi?

YasinKrk0

80+
Reaksiyon skoru
29
Ekran kartım ve işlemcim boştayken 60 derece yük altındayken 80 derecelerde geziniyor özellikle valorantta fakat oyunu çıktığı ilk günden beri oynuyorum son 2-3 haftadır böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Notebook kullanıcısıyım bu ısı değerleri sisteme herhangi bir zarar verir mi?

Sistem Parçalarım
Ekran Kartı: Nvidia 635m
İşlemci: İ7 3632QM

laptop için normal değerler uzun süredir kullanıyorsanız temizlik ve termal macun yenilenmesi sorununuzu çözecektir
Evet yaklaşık 1 hafta önce tamirden geldi iç temizliği yapıldı, termal macun yenilendi, fanı kırılmıştı değiştirildi, format atıldı, ramim 6gb idi belki ramdendir diye ramide 12gb'a yükselttirdim fakat hâla aynı

Ekran kartım ve işlemcim boştayken 60 derece yük altındayken 80 derecelerde geziniyor özellikle valorantta fakat oyunu çıktığı ilk günden beri oynuyorum son 2-3 haftadır böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Notebook kullanıcısıyım bu ısı değerleri sisteme herhangi bir zarar verir mi?

Sistem Parçalarım
Ekran Kartı: Nvidia 635m
İşlemci: İ7 3632QM
normal

85 i geçmesin yeterli.
Laptop ısınması çok normal.

Laptop için normal.
Excalibur g770 kullanıyorum( 16gb ram i5 10.nesil gtx 1650 ti 4gb ekran kartli) laptop model
Metro exodus oynuyorum bilgisayarım yeni normal hatta bazen düşük ayarlarda oynuyorum işlemci 90 derecelerin üstüne çıkabiliyor acaba normal midir?😟🥺

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,818
Üyeler
188,327
Son üye
khan123
Geri