Çözüldü✓ Bu işlemci sahte mi ?

Trakya

80+
Reaksiyon skoru
165
Merhaba 7500F işlemci sipariş ettim ancak görseldekinden farklı geldi yandaki sarı pinler eksik görsellerde sadece üst taraftali iki blokta yok bana gelede 4 blokta da yok ve olanlar da sanli slikon, yapıştırıcı ile yapıştırılmış gibi duruyor fotoları ekledim acaba sahte mi geldi iade etsem mi

yanlarda 2 tane daha sarı pinlerin olması lazım, ürün sahte yüksek ihtimal
1738842554137.png

Merhaba 7500F işlemci sipariş ettim ancak görseldekinden farklı geldi yandaki sarı pinler eksik görsellerde sadece üst taraftali iki blokta yok bana gelede 4 blokta da yok ve olanlar da sanli slikon, yapıştırıcı ile yapıştırılmış gibi duruyor fotoları ekledim acaba sahte mi geldi iade etsem mi
board rengi de bi garip, tahminimce %80 sahte

Sahte geçmiş olsun kardeşim

İşlemciyi çalıştırabildiniz mi?
Çalışıyorsa sistemde nasıl görünüyor?

Alakası yok
board rengi de bi garip, tahminimce %80 sahte
yanlarda 2 tane daha sarı pinlerin olması lazım, ürün sahte yüksek ihtimal
Alıntıyı görüntüle
Alakası yok yeni üretimler farklı. Yinede test edebilirsiniz.

Üstündeki QR orjinal ürün kodunu içeriyor. Arkadaşın yazdığı gibi yeni üretim olduğu için farklı görünebilir. Sisteme takıp bilgisayarda ne olarak göründüğünü, değerlerini vesaire inceleyin.

yeni üretimler böyle oluyorsa bilmiyorum ama en iyisi diğer parçalar geldiğinde işlemciyi çalıştırıp değerleri incelemeniz
N

N11.com magic satıcısı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok diğer parçalar daha gelmedi

Sahte olabilir ama ihtimali çok düşük. Yeni üretimlerdendir. Tasarım değişikliğine gidilmiştir. Maliyetten kısmak için parçaları değiştirmişlerdir. Her şey olabilir. Önemli olan kartın dışı değil içi, dışını değiştirsinler içine dokanmasınlar yeter :D

Geri