Neler Yeni

Yardım Bu işlemciyi nasıl çıkarabilirim yardım edin lütfen

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Furkan
Bu işlemciyi nasıl çıkarabilirim çıkarıp satmayı düşünüyordum ama şuan ki durumu biraz vahim içler acısı duruyor nasıl çıkarabilirim veya diğer fotoğrafta görünen termal macun bulaşmasından dolayı işlemciye bir şey olur mu

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Hit: 94
  • image.jpg
    image.jpg
    1,002.5 KB · Hit: 90
  • Beğen
Reaksiyonlar: NooB

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kağan
yani sıkıntılı bi konu ama ısıtmanız lazım orayı.kurutma makinesi veya ısıtıcının onunde ama dikkatli olmalısınız.ısıtıp yavasca gevsetip çıkarıni

Bünyamina

80+ Platinum
Eğik pinleri yok sanırım bu konuda şanslısın. O macun bulaşan yeri peçete kürdan ile silebilirsin. Sağından soludan tut sağa sola çevir çıkacaktır.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğik pinleri yok sanırım bu konuda şanslısın. O macun bulaşan yeri peçete kürdan ile silebilirsin. Sağından soludan tut sağa sola çevir çıkacaktır.
Yok eğik pin yok ama ellemeye biraz korktum böyle görünce

Bünyamina

80+ Platinum

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Semih Gedik
Hiç dert etmeyin ilk defa karşılaştığınız için panik yapmanız normal. ısıtmak yada araya bıçak sokmak gibi şeyler yapmayınız.
Aşağıdaki videoyu 3.20 sn den itibaren izleyerek aynısını uygulamanız yeterli çok kolay ve basittir her zaman başımıza gelen bir şey olduğu için alıştık diyebilirim. geçmiş olsun kolay gelsin sakince yapmanız yeterlidir. Tek sorun parmaklarınız biraz termal macun olacaktır o kadar da olsun

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Korkulacak durum yok. Sakin ol. Dediğim gibi çıkar temizle bu kadar.
Birde bu işlemciyi satıcaktım onun için çıkarıyordum şimdi anakartı felan değiştireyim geri bir işlem kalmasın ondan sonra yapacam artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç dert etmeyin ilk defa karşılaştığınız için panik yapmanız normal. ısıtmak yada araya bıçak sokmak gibi şeyler yapmayınız.
Aşağıdaki videoyu 3.20 sn den itibaren izleyerek aynısını uygulamanız yeterli çok kolay ve basittir her zaman başımıza gelen bir şey olduğu için alıştık diyebilirim. geçmiş olsun kolay gelsin sakince yapmanız yeterlidir.

Çok teşekkür ederim herşeyi çıkardım anakartı değişecektim bir baktım anakart yuvasında işlemci yok direkt gelip konuyu açtım

• Beğen
Reaksiyonlar: NooB

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,375
İsim
Hacı
Yatay olarak kaydır çıkar.

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Semih Gedik
Emin olun aynı senaryoyu buradaki insanların %80 ni yaşamıştır endişelenmeyin sadece kolay gelsin :D

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Furkan
Aşağıdaki videoyu 3.20 sn den itibaren izleyerek aynısını uygulamanız yeterli çok kolay ve basittir her zaman başımıza gelen bir şey olduğu için alıştık diyebilirim. geçmiş olsun kolay gelsin sakince yapmanız yeterlidir. Tek sorun parmaklarınız biraz termal macun olacaktır o kadar da olsun

Yatay olarak kaydır çıkar.
Emin olun aynı senaryoyu buradaki insanların %80 ni yaşamıştır endişelenmeyin sadece kolay gelsin :D
kaydıra kaydıra sağ sol yapa yapa deneyin
Şöyle büyük oranlarda termal macun kaydı pinlere hala çalışır mı sizce

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.4 MB · Hit: 27
  • image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · Hit: 27

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası