Yok eğik pin yok ama ellemeye biraz korktum böyle görünceEğik pinleri yok sanırım bu konuda şanslısın. O macun bulaşan yeri peçete kürdan ile silebilirsin. Sağından soludan tut sağa sola çevir çıkacaktır.
Korkulacak durum yok. Sakin ol. Dediğim gibi çıkar temizle bu kadar.Yok eğik pin yok ama ellemeye biraz korktum böyle görünce
Birde bu işlemciyi satıcaktım onun için çıkarıyordum şimdi anakartı felan değiştireyim geri bir işlem kalmasın ondan sonra yapacam artıkKorkulacak durum yok. Sakin ol. Dediğim gibi çıkar temizle bu kadar.
Çok teşekkür ederim herşeyi çıkardım anakartı değişecektim bir baktım anakart yuvasında işlemci yok direkt gelip konuyu açtımHiç dert etmeyin ilk defa karşılaştığınız için panik yapmanız normal. ısıtmak yada araya bıçak sokmak gibi şeyler yapmayınız.
Aşağıdaki videoyu 3.20 sn den itibaren izleyerek aynısını uygulamanız yeterli çok kolay ve basittir her zaman başımıza gelen bir şey olduğu için alıştık diyebilirim. geçmiş olsun kolay gelsin sakince yapmanız yeterlidir.
Hiç dert etmeyin ilk defa karşılaştığınız için panik yapmanız normal. ısıtmak yada araya bıçak sokmak gibi şeyler yapmayınız.
Aşağıdaki videoyu 3.20 sn den itibaren izleyerek aynısını uygulamanız yeterli çok kolay ve basittir her zaman başımıza gelen bir şey olduğu için alıştık diyebilirim. geçmiş olsun kolay gelsin sakince yapmanız yeterlidir. Tek sorun parmaklarınız biraz termal macun olacaktır o kadar da olsun
Yatay olarak kaydır çıkar.
Emin olun aynı senaryoyu buradaki insanların %80 ni yaşamıştır endişelenmeyin sadece kolay gelsin
Şöyle büyük oranlarda termal macun kaydı pinlere hala çalışır mı sizcekaydıra kaydıra sağ sol yapa yapa deneyin
Temizlemen lazım. Ben balata spreyi kullaniyorum da sana tavsiye etmem (!)Şöyle büyük oranlarda termal macun kaydı pinlere hala çalışır mı sizce
Temizlemen lazım. Ben balata spreyi kullaniyorum da sana tavsiye etmem (!)