Neler Yeni

Bu kaplumbağanın cinsi nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mete avcı
Soru başlıktaki gibi cinsi ve cinsiyeti nedir bide kırmızı yanaklı su kaplumbağası ile aynı akvaryumda yaşar mı kırmızı yanaklının cinsiyetini bilmiyorum

Ekler

• IMG_20250301_160347_290.jpg
    IMG_20250301_160347_290.jpg
    1.8 MB · Hit: 79
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih Şimşek
Bu Su Kaplumbağası Kuyruğundan Belli Akvaryum Büyükse Yaşar
Erkek kara kağlumbağalarının kuyruğu uzun olur. Parmaklarının arasında perde yok. Kabuğundaki kabartıdan da belli, su kaplumbağasının düz oluyor. Ayrıca arkadaşın su kağlumbağalarının yanında yaşar mı diye sormasından karadan bulduğu anlaşılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mete avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Erkek kara kağlumbağalarının kuyruğu uzun olur. Parmaklarının arasında perde yok. Kabuğundaki kabartıdan da belli, su kaplumbağasının düz oluyor. Ayrıca arkadaşın su kağlumbağalarının yanında yaşar mı diye sormasından karadan bulduğu anlaşılıyor.
Ben bulmadım bir yakınım bulmuş karadan, suyunu çok koymadım şimdilik böyle yaşıyo temaya teslim edicem leş gibi kokuyo

Soru başlıktaki gibi cinsi ve cinsiyeti nedir bide kırmızı yanaklı su kaplumbağası ile aynı akvaryumda yaşar mı kırmızı yanaklının cinsiyetini bilmiyorum
Mahmuzlu Akdeniz kaplumbağası bu bence deniz kenarına yakın ılıman bir yerde mi yaşıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mahmuzlu Akdeniz kurbağası bu bence
Eğer dediğim kaplumbağa ise evde beslenmesi yasak.

Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum
Top Bottom