Sanmıyorum.Dostlar ss aşağıda, kargom bugün elime ulaşır mı ?
Alıntıyı görüntüle
Takip kodunu versem bir sakınca olur mu ? Hangi markanın aracılığı ile geldiğini bilmiyorum sadece ptt'nin sitesinden baktım.PTT ise mümkün değil ,en az 2 gün beklersin muhtemelen.
Gelmez. ''Dağıtıcıya zimmetlendi '' ibaresini görmeden ürün dağıtıma çıkmaz.Dostlar ss aşağıda, kargom bugün elime ulaşır mı ?
Alıntıyı görüntüle
Bilmiyorum soruyorum ne boş yapıyorsun ?Daha demin arkadaşın birine laf atıyorlardı bu nasıl saçma konu diye sanırım bu konuyu görmediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gelmez. ''Dağıtıcıya zimmetlendi '' ibaresini görmeden ürün dağıtıma çıkmaz.
Ben mi boş yapıyorum? Dediğim şeyi sindirerek oku.Bilmiyorum soruyorum ne boş yapıyorsun ?
Sana bir lafım yok, elalemin konularına karışanlara gönderme yaptım sadece. Algını değiştir.Bilmiyorum soruyorum ne boş yapıyorsun ?
Gelmez. ''Dağıtıcıya zimmetlendi '' ibaresini görmeden ürün dağıtıma çıkmaz.
Cümlen daha çok bana laf atıyormuşsun gibi bir izlenim verdi neyse kusura bakma o zaman daha fazla uzatmaya gerek yok.Ben mi boş yapıyorum? Dediğim şeyi sindirerek oku.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana bir lafım yok, elalemin konularına karışanlara gönderme yaptım sadece. Algını değiştir.
Beni hiçbir şekilde milletin konusuna böyle saçma şekilde cevaplar verirken göremezsin.(Bazen troll konularda görebilirsin.)Cümlen daha çok bana laf atıyormuşsun gibi bir izlenim verdi neyse kusura bakma o zaman daha fazla uzatmaya gerek yok.