Neler Yeni

Bu Kart Bu Paraya Alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Yeni ilan düşünmeden al bunu.

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
250 TL daha fazla bulmaya çalış bence ciddi performans fark ediyor. Eğer Hiç çıkamıyorum diyorsan biraz eski ama felaket performanslı bir kart olarak GTX 1080 önerebilirim. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...u-pilottan-sorunsuz-gtx-1080-1057976546/detay
şimdi fiyatta güzel geldi alırken nelere dikkat edip almam gerekiyor önerir misiniz? ?
ne testi vs. isteyeceğim biraz kafam eskilerde kaldığı için 980 ti dan sonrası pek fazla yok bende .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi fiyatta güzel geldi alırken nelere dikkat edip almam gerekiyor önerir misiniz? ?
ne testi vs. isteyeceğim biraz kafam eskilerde kaldığı için 980 ti dan sonrası pek fazla yok bende .d
gerçi ilanda testler yapılmış durumu iyi midir? peki sizce ?

gerçi ilanda testler yapılmış durumu iyi midir? peki sizce ?
çünkü 5 aydan beri yemeyip içmeyip biriktiriyorum paramı maalesef bayadan beri almayı planlıyorum o yüzden anlayışla karşılarsınız umarım.

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Oğuzhan
Dostum sen yukardaki 1080 olanı al. Amdden uzak dur sorun falan yaşarsın o kadar para biriktirmişsin yazık olur. Yukarda on numara kart var 1080 konuş al.

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
Dostum sen yukardaki 1080 olanı al. Amdden uzak dur sorun falan yaşarsın o kadar para biriktirmişsin yazık olur. Yukarda on numara kart var 1080 konuş al.
tamamdır adama yazdım ciddi alıcı olduğumu belirttim satın alacağım gibi duruyor kartı.

atilla_zg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
atilla üzgün
Adama yaz garantisi varmı yada seribno versin sana sen sorgula int den
Ekran kartının furmark testlerini pendum testlerini iste sana sonuçlarını atsın garanti etiketi üzerindemi kontrol et arka chipset lehinlerini foto atsın çok abartılı sararıklık varss o kart fazla sıcaklığı maruz kalmışdır
Adamın ilanların bak yüksek w lı psu yada mining anakart gibi ürün satıyorsa uzak dur
Örneğin 8001200 1500 1800w gibi psu satıyorsa uzak dur
Fanlarını kontrol edin
Civata ağızlarını. Ayrıntılı foto atsın size

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
tamamdır adama yazdım ciddi alıcı olduğumu belirttim satın alacağım gibi duruyor kartı.
hayatımda ilk kez bu kadar güzel bir sistem kuruyorum şimdiden baya heycanlandım :)

Wscayp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Katar
Arkadaşlar bu paraya bu kart alınır mı ? 3.500 e başka kart önerisi olan varsa önerileri bekliyorum. Maalesef bütçemi daha fazla arttıramam en fazla 100 200 TL artarsa pazarlık yapma potansiyeli olan varsa yapabilirim.
Alıntıyı görüntüle
Açıkçası Bu fiyata Böyle Bir Ekran Kartı İmkansız Garanti ve Faturası Olmasa Bile Bu kadar Düşük Fiyata Satılmaz Diye düşünüyorum. Muhtemelen Uzun Süre Mining Yapılmıştır Veya Arızası vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,054,612
Üyeler
167,530
Son üye
Rozolsky