İndirim falan iste. Aynı şehirdeyseniz git elden al tek gitmehayatımda ilk kez bu kadar güzel bir sistem kuruyorum şimdiden baya heycanlandım![]()
İndirim falan iste. Aynı şehirdeyseniz git elden al tek gitmehayatımda ilk kez bu kadar güzel bir sistem kuruyorum şimdiden baya heycanlandım![]()
garantisi varmı yada seribno varsa verebilirmisiniz ?Adama yaz garantisi varmı yada seribno versin sana sen sorgula int den
Ekran kartının furmark testlerini pendum testlerini iste sana sonuçlarını atsın garanti etiketi üzerindemi kontrol et arka chipset lehinlerini foto atsın çok abartılı sararıklık varss o kart fazla sıcaklığı maruz kalmışdır
Adamın ilanların bak yüksek w lı psu yada mining anakart gibi ürün satıyorsa uzak dur
Örneğin 8001200 1500 1800w gibi psu satıyorsa uzak dur
Fanlarını kontrol edin
Civata ağızlarını. Ayrıntılı foto atsın size
maalesef aynı şehirde değilim.İndirim falan iste. Aynı şehirdeyseniz git elden al tek gitme
zaten gtx 1080 i düşünüyorum şuanAçıkçası Bu fiyata Böyle Bir Ekran Kartı İmkansız Garanti ve Faturası Olmasa Bile Bu kadar Düşük Fiyata Satılmaz Diye düşünüyorum. Muhtemelen Uzun Süre Mining Yapılmıştır Veya Arızası vardır
indirim çok yapmaz ya en fazla 50 100 tl yapar oda zorİndirim falan iste. Aynı şehirdeyseniz git elden al tek gitme
Ne kadar yapsa kar. Zaten param güvendeyle alıcan sanırım oda kesiyor bi miktae diye biliyorum.garantisi varmı yada seribno varsa verebilirmisiniz ?
Ekran kartının furmark testlerini pendum testlerini tam olarak atabilirmisiniz ?arka chipset lehimlerini fotoğrafını atabilirmisiniz ?
Adamın ilanların bak yüksek w lı psu yada mining anakart gibi ürün satıyorsa uzak dur
Örneğin 8001200 1500 1800w gibi psu satıyorsa uzak dur
Fanların detaylı fotoğrafıı atabilir misiniz birde Civata ağızlarını atabilme imkanınız var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
maalesef aynı şehirde değilim.
zaten gtx 1080 i düşünüyorum şuan
indirim çok yapmaz ya en fazla 50 100 TL yapar oda zor
param güvende ile almasam olmazmı yaNe kadar yapsa kar. Zaten param güvendeyle alıcan sanırım oda kesiyor bi miktae diye biliyorum.
Valla bilmiyorum nasıl alacağın sana kalmış artık. Ryzen 1700 besler diye düşünüyorum ama yinede bilenler yorum yaparsa daha sağlıklı olur yanlış yönlendirmiyim.param güvende ile almasam olmazmı ya
300 TL kesiyor çünkü az değil yüzde 10 kesiyor
birde bir şey soracağım ryzen 1700 kaldırırmı bu kartı ?
veyaparam güvende ile almasam olmazmı ya
300 TL kesiyor çünkü az değil yüzde 10 kesiyor
birde bir şey soracağım ryzen 1700 kaldırırmı bu kartı ?
saolun 1080 buldum onu satın alacağım.Temiz olarak böyle bir şey önerebilirim fiyat pazarlıkla 3e gelebilir. Konuya bakmadım daha iyisi var mıdır diye![]()
Sapphire Pulse Rx 6500 XT - Sapphire Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1058068801
Sapphire Pulse Rx 6500 XT - Sapphire Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com