Sen almadan önce bir konu aç forumda sisteminle uyumlu olur mu olmazmı gibisinden. Eğer sorun olacaksa başka kart önerilir onu alırsın. İşlemcin ve psu gibi faktörlerden bahsediyorum.Tamamdır adamla anlasabilirsem satın alacağım.
Sen almadan önce bir konu aç forumda sisteminle uyumlu olur mu olmazmı gibisinden. Eğer sorun olacaksa başka kart önerilir onu alırsın. İşlemcin ve psu gibi faktörlerden bahsediyorum.Tamamdır adamla anlasabilirsem satın alacağım.
Yani sistemimi biliyorum sadece işlemcim değişecek psu kurtarıyor bana sadece ekran kartı lazım işlemci bir sonraki adımım olacak.Sen almadan önce bir konu aç forumda sisteminle uyumlu olur mu olmazmı gibisinden. Eğer sorun olacaksa başka kart önerilir onu alırsın. İşlemcin ve psu gibi faktörlerden bahsediyorum.
Şuan adamın yazmasını bekliyorum fakat yazmadı hâla sadece satılıkmı cevabına evet satılık cevabını verdi.Sen almadan önce bir konu aç forumda sisteminle uyumlu olur mu olmazmı gibisinden. Eğer sorun olacaksa başka kart önerilir onu alırsın. İşlemcin ve psu gibi faktörlerden bahsediyorum.
kanka imkansız o fiyata olması çok ucuzArkadaşlar bu paraya bu kart alınır mı ? 3.500 e başka kart önerisi olan varsa önerileri bekliyorum. Maalesef bütçemi daha fazla arttıramam en fazla 100 200 TL artarsa pazarlık yapma potansiyeli olan varsa yapabilirim.
Alıntıyı görüntüle
Konu bir aylık. Olay çoktan bitmiş yani.kanka imkansız o fiyata olması çok ucuz
rtx 3090 60 bine satılıyor ben 2 bine rx570 alıyorum bu arada rx570 rtx2060 a yakın mı performans olarakKonu bir aylık. Olay çoktan bitmiş yani.
Ha bu arada 3500 günümüz için çok o karta, 3000-3200e satan çok gördüm.
aynen aşırı yakın :drtx 3090 60 bine satılıyor ben 2 bine rx570 alıyorum bu arada rx570 rtx2060 a yakın mı performans olarak
RTX 3090ın sıfırı bile 23K civarı şuan, hatta ikinci ellerini 13-15K ya alanlar var o fiyatları nereden buldunrtx 3090 60 bine satılıyor ben 2 bine rx570 alıyorum bu arada rx570 rtx2060 a yakın mı performans olarak
aynen aşırı yakın :d
gb si arttıkça fiyatı artıyor internette en pahalısı 60kRTX 3090ın sıfırı bile 23K civarı şuan, hatta ikinci ellerini 13-15K ya alanlar var o fiyatları nereden buldun
RX 570 o fiyata alınmaz bu arada, RTX 2060 dan kıyaslanamayacak kadar zayıf kendisi ve piyasası 1500 civarı şuan.
ona 1500 vermek yerine rtx 2060 almak daha mantıklıymış dicemde darboğaz olacak ya işlemcim i3 7100RTX 3090ın sıfırı bile 23K civarı şuan, hatta ikinci ellerini 13-15K ya alanlar var o fiyatları nereden buldun
RX 570 o fiyata alınmaz bu arada, RTX 2060 dan kıyaslanamayacak kadar zayıf kendisi ve piyasası 1500 civarı şuan.
3000 e gtx 1080 aldım 45 gün önce .dgb si arttıkça fiyatı artıyor internette en pahalısı 60k
Mesaj otomatik birleştirildi:
ona 1500 vermek yerine rtx 2060 almak daha mantıklıymış dicemde darboğaz olacak ya işlemcim i3 7100