Yardım Bu kasa alınır mı? yardım

200tl farkla g3 seçer , ana kart yeterli aslında üzmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sana önerdiğim de akvaryum kasa ve evet berbat.
Bu ssd güzelmi

Ekler

• Screenshot_20250927-170252_Chrome.webp
    Screenshot_20250927-170252_Chrome.webp
    130.1 KB · Hit: 8
yanlışın var yükseltilmiş versiyonu o 7200 yazma 6500 okuma sanırım 400tl ile geçiliuyor
ha evet yanlış görmüşüm :D BENİM BİLDİĞİM kaliteli ssdler g3 , sn5000-3000 , nm 790 , adata 860-900.

200tl farkla g3 seçer , ana kart yeterli aslında üzmez hatta 100tl farkla m-r var seçilebilir.

sana önerdiğim de akvaryum kasa ve evet frisby berbat.
Hocam neden sorun çıkarır merak ettim kasa çok güzel almak istiyorum net bir açıklama yaparmısınız kasa ve psu için niye kötü

Ekler

• Screenshot_20250927-171026_Google.webp
    Screenshot_20250927-171026_Google.webp
    134.2 KB · Hit: 8
Hocam neden sorun çıkarır merak ettim kasa çok güzel almak istiyorum net bir açıklama yaparmısınız kasa ve psu için niye kötü
kasa kötü değil hocam içindeki psu kötü , frisby markası kötü ve dandik psuları ile bilinen bir marka SPL tier listinde ve linusun tier listinde yok internette adam akıllı veri de yok.

gamepower , frisby , archon , rampage , power boost gibi markaların psularının %90'ı çok kötü %10'u şüphelidir.

kasa kötü değil hocam içindeki psu kötü , frisby markası kötü ve dandik psuları ile bilinen bir marka SPL tier listinde ve linusun tier listinde yok internette adam akıllı veri de yok.

gamepower , frisby , archon , rampage , power boost gibi markaların psularının %90'ı çok kötü %10'u şüphelidir.
alma diyorsun yani kesin sorun çıkarırmı

evet sorun çıkarır içindeki güç kaynağı çok kötü.
Alıntıyı görüntüle
şunu seçebilirsin içindeki psu kaliteli ve istediğin gibi akvaryum.
Hocam anladığım kadarıyla psu yu ayrı koymuşlar bu kasaya.Ben incehesap ile görüşüp aynı fiyatta istediğim bir kasa ile değiştirilmesini talep edebilirmiyim? gene psu yerleştirilecek şekilde

Hocam anladığım kadarıyla psu yu ayrı koymuşlar bu kasaya.Ben incehesap ile görüşüp aynı fiyatta istediğim bir kasa ile değiştirilmesini talep edebilirmiyim? gene psu yerleştirilecek şekilde
içine kaliteli bir psu koydurabiliyorsan neden olmasın sor bakalım.

Geri