Öneri Bu kasayı kullanan var mi

hocam bilginize elinize sağlık bende işletme okuyorum bu arada yönelim alanımı pazarlama tarafına yapacağım daha ikinci sınıfım pazarlama bir tık daha önde benim için daha çok ilgimi çekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet 7 si de aynı
7x bide aynalı argb

Eğer görüntü arıyorsan geçilir yoksa gereksiz bir harcama derim sonuçta elindeki kasa baya güzel bir model
hocam gpu uzunluğu çok düşük. 1 sene sonra 9070xt almayı düşünüyorum, o yüzden şimdiden kasayı aradan çıkartayım diye düşünüyorum

hocam gpu uzunluğu çok düşük. 1 sene sonra 9070xt almayı düşünüyorum, o yüzden şimdiden kasayı aradan çıkartayım diye düşünüyorum
az değildir 40cm kadar ekran kartı desteği var diye hatırlıyorum görüntü arıyorsan geçilir ama sığmıyor diye bir sebep yok ortada maks boyut alsan bile 37-38cm kart alırsın oda yine sığar

Sen xpg mi diyordun
Yanlış anlamadiysam arkadaş xpgnin desteğini az demiş ki çok az 305mm ne 3 fanlı nerdeyse hiçbir kart sığmaz bu akvrayumun 380 felandir min
az değildir 40cm kadar ekran kartı desteği var diye hatırlıyorum görüntü arıyorsan geçilir ama sığmıyor diye bir sebep yok ortada maks boyut alsan bile 37-38cm kart alırsın oda yine sığar

He xpg küçük doğru

Bu söylediğim kasa 410

Yanlış anlamadiysam arkadaş xpgnin desteğini az demiş ki çok az 305mm ne 3 fanlı nerdeyse hiçbir kart sığmaz bu akvrayumun 380 felandir min
baktımda arkadaş haklı ben K mesh modeli ile karıştırdım o geniş modeldi

k mesh modeli'de aynı ustam
o zaman cooler master bir modelle karıştırdım kusuruma bakmayın eğer upgrade yapacaksan ve görüntü arıyorsan bu kasaya geçebilirsin eğer daha uygun alternatif arıyorsan görüntü pek önemli değil diyorsan Zoko Amiral Dk431 öneririm baya geniş ve büyük bir kasadır görüntü olarakta gayet hoştur hava akışı olarak totalde 13 fana kadar desteği vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,285
Üyeler
184,763
Son üye
murattatoglu
Geri