Öneri Bu kasayı kullanan var mi

o zaman cooler master bir modelle karıştırdım kusuruma bakmayın eğer upgrade yapacaksan ve görüntü arıyorsan bu kasaya geçebilirsin eğer daha uygun alternatif arıyorsan görüntü pek önemli değil diyorsan Zoko Amiral Dk431 öneririm baya geniş ve büyük bir kasadır görüntü olarakta gayet hoştur hava akışı olarak totalde 13 fana kadar desteği vardır.
Hüseyin olum firma senin mi doğru söyle bana sponsor olacaksan gizli kalır aramızda

Hüseyin olum firma senin mi doğru söyle bana sponsor olacaksan gizli kalır aramızda
elimden geçen güzel kasaları olduğu için öneriyorum şuana kadar topladığım sistemlerin %70 kadarında zoko kullandım ve fazlasıyla tatmin etti ve sorun yaşatmadı eğer olur derlerse sponsorluk almak isterim :kekw:

elimden geçen güzel kasaları olduğu için öneriyorum şuana kadar topladığım sistemlerin %70 kadarında zoko kullandım ve fazlasıyla tatmin etti ve sorun yaşatmadı eğer olur derlerse sponsorluk almak isterim :kekw:
Zoka tank ta çok güzelde pahalı

Tank öyle pahalı ama güzelde bir kasa baya büyük ve hava akışı gayet güzeldir
d3e04628-d1bd-48d9-9de7-7e9aac01750b.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zoko queen,chiko ve aquarius hariç tüm kasaları elimden geçtiği için kaliteli olduğunu söyleyebiliyorum

Şirket hüseyinin hocam banada sponsor olucam diye kandırdı gameline reklamcılığı yaptırıyor 🤣🤣🤣

Ya baktım siteleri yok diğer kasa modellerini felan incelicem siteleri yapım aşamasında

Ya baktım siteleri yok diğer kasa modellerini felan incelicem siteleri yapım aşamasında
hocam kasaları sağlam bu arada benim herşeyi agustosta halletmem gerekiyor yoksa hüseyinin waifulu kasalarından bizde nasiplenecektik 😂🤣

Sen bu gidişle zor toplican :D
yok hocam kararlıyım şu anakart işlemci rami temmuzda satışa koyacağım parayı denkleştirir denkleştirmez direkt sistemi çekeceğim Agustos ortasında 9800x3d nasıl takılır diye konu geliyor 🤣

Tank öyle pahalı ama güzelde bir kasa baya büyük ve hava akışı gayet güzeldir
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zoko queen,chiko ve aquarius hariç tüm kasaları elimden geçtiği için kaliteli olduğunu söyleyebiliyorum
Zoko Türkiye satıcısının adı da Hüseyin di herhalde 🤔 tr bilgisayar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,066
Üyeler
190,501
Son üye
recovery
Geri