Öneri Bu kasayı kullanan var mi

Yaşlıydı o adam hocam biliyorum 😄
Hocam pazarlamacı adamın hali başka oluyor Hüseyin hocam forumda ismini saklıyor 18 yaşında rpsi yapıyor gerçek ismini söylersem beni waifularla öldüreceğini söylediği için söyleyemiyorum yoksa Hüseyin hocam 36 yaşında 😆
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet yaş farkı var daha yeni reşit olmuş adamız :D
ismini söyleyemiyorum ama yaşını söylüyebilirim 36 yeni reşit oldum hımmmmmm 🤣😅

Kaliteden önce reklamcılık gelir E-Ticaret ile uğraşıyorum ve pazarlama üzerine yetkinliğim var firmalara danışmanlık sunuyorum ve şunu diyebilirimki bir ürünün iyi olmasına ihtiyaç yok eğer pazarlamasını doğru yaparsan ürün b✶✶ olmadığı sürece her zaman satar diyebilirim. Bunun çok örneği var genel olarak Çinde bunu çok iyi benimsiyorlar mesela bilgisayar parçalarında ürünün kalitesine değil ilk etapta kapat fotoğraflarına bakılıyor ve hep dikkat çekici kapak fotoğrafları oluyor. Örnek olarak bir kaç tane ekte koyuyorum bakabilirsin. Demek istediğim asıl olay şu nerdeyse tüm olay pazarlamada yatar ve bunuda çinliler çok iyi başarıyor. (fiyatlar Yuan cinsinden internete girip kura bakıp hesap yapma sonra kendini üzersin 😅 )
anime kızlı ekran kartı hayalim pc yi açarken fanlardan ONİ CHAN ONİ CHAN diye sesler gelecek :peepo2:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa çok hoşuma gitti yeni bir şey heralde kablosuz bağlantı desteği felanda var fiyatıdıla uygun varmi kullananlar?
böyle bir kasa için fiyatı bedava fanlardan jet roketi gibi ses gelse bile yine alınır.

normalde MSI MAG Pano 100R almayı düşünüyordum fakat bu kasa +3 fanlı olduğu için ilgimi çekti :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,743
Üyeler
190,435
Son üye
neo1nokta
Geri