Neler Yeni

Bu kişi ne yapmaya çalışıyor?

Mete?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Mustafa Mete
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Telefon,Futbol
arkadaş olun asosyal çocuk olmayın hem kız mış zaten :)
Beni kız olması ilgilendirmiyor ben kız peşinde koşmuyorum zaten kız peşinde koşsam şuanda bahsettiğim kızın peşinden koşmam şu capsteki kıza benziyor biraz
1741889626733.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum arkadaş olabilirsin sonuçta o da insan ama ben istemiyorum dersen kalbini kırmadan kimseye bahsetmeden durumu şöyle istemediğini söyle zorla sana sahip olacak değil o da bırakır
Galiba arkadaş olmaya gerek yok gibi zaten çok asosyel değilim asosyelsemde halimden menunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ekrem
Dedesine küfür edip nah çekip nazikçe ona gitmesini senin gözümde sivri sinek kadar değerin yok diye bilirsin eğer küfür ederse sana şişman diye dalga gec

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Alihan YILMAZ
İleride zaten biriyle evleneceksin. Bulmuşsun birini, yada o seni, bir nişan yüzüğü tak, ilerisi için fazla düşünmeye gerek kalmaz.

Mete?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Mustafa Mete
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Telefon,Futbol
İleride zaten biriyle evleneceksin. Bulmuşsun birini, yada o seni, bir nişan yüzüğü tak, ilerisi için fazla düşünmeye gerek kalmaz.
Hocam yani o beni bulmuş olabilirde ben onu bulmadım birde huyu suyu güzel ama çok çirkin yani olmaz zaten nişan için çok erken daha yaşım kaç başım kaç?

Zzabuza

80+ Bronze
Metekral kız sorularını Buraya sormamanı öneririm çünkü büyük çoğunluğu kız görünce eli ayağı titreyen elemanlar.

Viers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Adem
Elemana gökten kız yapıyor birde reddediyor arkadaş olmuyor. olm arkadaş ol ama fazlada ileri gitme

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
...
Hocam sizde gülün eğlenin geçin işte ama soğuk yapın öyle, kısa kesmeye falan çalışın. Yok mok derseniz eğer, böyle davranmaya devam eder.

Top Bottom