BU KIZA FENA TUTULDUM.-Açıldım.

One kanka ozaman bu kizin senden daha eski erkek arkadaşları varsa onların sevgili olma ihtimalleri daha yüksek. Çünkü onlari " daha iyi " tanıyor. İlla 1 yıl arkadaş mi takilicaz
En az 6 ay bir tanisma olması lazım bence birini ilk gördüğünüzde direkt sevgili olunmaz gibi

Sağlık olsun be hocam
Kanka ben de yiyeceğim gibi.
Kızın bana dediklerini toplayınca:
"İlişkiye karşı değilim ve çok hoş bir çocuksun ama bizim kültürümüzde bu kadar hızlı olmaz seni tanımam lazım." dedi.

En az 6 ay bir tanisma olması lazım bence birini ilk gördüğünüzde direkt sevgili olunmaz gibi
Hocam bir senedir tanışıyoruz dediği şey arkadaşıma o gözle bakamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öpmen iyi sonuçlar doğurmayabilir ama yine de sen bilirsin.
😅

Melih yüzünden 2uyaeı puanı almışım matematikten bile 1aldım ben

Hocam bir senedir tanışıyoruz dediği şey arkadaşıma o gözle bakamam

😅
Arkadaşa öyle bakmıyor yeni tanışsan direkt sevgili olamıyorsun nasıl olacak belli bir tarih mi veriyor benle gel bugün konuş diye 😃

Arkadaşa öyle bakmıyor yeni tanışsan direkt sevgili olamıyorsun nasıl olacak belli bir tarih mi veriyor benle gel bugün konuş diye 😃
Bende öyle dedim de işte kibarca reddetti fazla üstelemedim

Ama reddetmesi halen sevdiğimi değiştirmiyor

Bende öyle dedim de işte kibarca reddetti fazla üstelemedim

Ama reddetmesi halen sevdiğimi değiştirmiyor
Sen yine bağı kesme azimli sıçan duvarı delermiş şansını denemissin en azından denemeyip olmasaydı aklinda hep bir kuşku olurdu acilsam olur muydu diye böylesi daha iyi artık konuşmalarınız biraz garip olur büyük ihtimal ama sıkıntı yok gibi

Sen yine bağı kesme azimli sıçan duvarı delermiş şansını denemissin en azından denemeyip olmasaydı aklinda hep bir kuşku olurdu acilsam olur muydu diye böylesi daha iyi artık konuşmalarınız biraz garip olur büyük ihtimal ama sıkıntı yok gibi
Hocam daha önce çok kez aşık oldum sanardım onunla tanışana kadar ama o ilkmiş reddederken seçtiği kelimelerin naifliğine bir kez daha aşık oldum İstanbul’un bana hediyesi onunla tanışmaktı

Hocam daha önce çok kez aşık oldum sanardım onunla tanışana kadar ama o ilkmiş reddederken seçtiği kelimelerin naifliğine bir kez daha aşık oldum İstanbul’un bana hediyesi onunla tanışmaktı
İleride belki fikri değişir bir şans verir belli olmaz

Geri