- Reaksiyon skoru
- 4
Bu konuyu buraya açmak doğru mu bilmiyorum ama ne yapacağımdan emin değilim. Konuyu pek uzatmak istemiyorum. 7. Sınıfta çok yakın bir arkadaşım benimde eski bir arkadaşım olan bir kızla Flört ediyordu. Ben bunu pek umursamiyorum. Sonra konuşmayı kestiler. Buraya kadar her şey normal ama ondan sonra o kızın arkadaşı olan başka bir kız. Ona X diyecem X benle husumet yaşamaya başladı. Pek umursamadim. Ancak zamanla bu ilerledi. Sözlü olarak sürekli zorbaliyordu saldırıyordu. Ben bunları umursamiyordum ama o devam ediyordu. 7. Sınıf boyu devam etti. Ve 8. Sınıftada. O kadar fazlalaşmıştıki ona bakarak mastürbasyon yaptığımı iddia ediyordu. Ona aşık olduğumu takıntı olduğumu falan düşünüyordu. Onun köpeği kölesi olmak istediğimi bunu bildiğini falan söylüyordu. Tabiiki böyle bir olay olmamıştı ama bu iddialar vardı. Ve bu böyle devam etti. Ortaokulda hatta üstüme bir taciz iftirası dahi atmıştı. Ortaokul bitti ve kurtulduğumu düşündüm. Ama liseye geçince aynı liseye düştük. Ve X yine bana aynılarını yapmaya başladı. Geçtiğimiz tüm sene bana "Sapık" "Köpek" diyordu. Okulda ben sınıfa geldimmi "Köpeğim geldi" diye laflar ediyordu. Ve artık buna karşı direnemedim. 9. Sınıf ilk dönem bittikten sonra çözüm bulamadiğim için zorbalığa katlanmaya çalıştım. Tehtid yoluyla ayakkabısını yalatmasi mi dersiniz? Tekmelemesi mi? Paramı gasp etmesimi? Ve ben direncim bıraktıktan sonra "Bakın köpek yerini bildi" gibisinden laflar etmeye başladı daha çok aşağıladı. Yaz tatili gelmesi ile rahatladım ama ne yapacağım bilmiyorum. Okulun rehberliğiyle falanda görüştüm ama onlar sadece uyarı olarak konuştu ve aradan çekildiler daha hiç bişi olmadı. Hatta aksine o kız bununla bile alay etmişti. Siz ne diyorsunuz? Ne yapmalıyım? Hukuki olarak yıllarca sürer ve boşu boşuna bununla daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. Nakil mi aldırmalıyım sizce? Yoksa bir ara tek yakalayıp güzel güzel pataklamalimiyim?