Yardım Bu klavye alınır mı?

Ö.F.Ö

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,513
Bütçe
1400

Aradağım çoğu özellik var hatta hepsi var; red switch, numpad, rgb ekstra olarak ses tekerleği ve bilek desteği olması, bilek desteğine çoğu kişi bi faydası yok vs. diyor ama görünüş açısından olmasını istiyorum diğer türlü klavye bi çıplak kalıyor. Bu klavyeden önce Asus ROG Strix Scope RX alıcaktım fiyatı o zamanlar 1500 tl idi 1000 tl lere düşmesini bekliyordum fakat 2000 tl ye çıktı şimdi de 1500 tl lere düşse de alsam diyorum ama arada bir 2300 tl lere çıkıyor. Daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum. Amazondan yarım yamalak yurt dışı klavyeleri önermeyin. Bu bütçenin üstüne çıkamam.

Alinir, mis gibi bir klavye.

Aradağım çoğu özellik var hatta hepsi var; red switch, numpad, rgb ekstra olarak ses tekerleği ve bilek desteği olması, bilek desteğine çoğu kişi bi faydası yok vs. diyor ama görünüş açısından olmasını istiyorum diğer türlü klavye bi çıplak kalıyor. Bu klavyeden önce Asus ROG Strix Scope RX alıcaktım fiyatı o zamanlar 1500 TL idi 1000 TL lere düşmesini bekliyordum fakat 2000 TL ye çıktı şimdi de 1500 TL lere düşse de alsam diyorum ama arada bir 2300 TL lere çıkıyor. Daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum. Amazondan yarım yamalak yurt dışı klavyeleri önermeyin. Bu bütçenin üstüne çıkamam.
Amazondaki yarım yamalak yurtdışı klavyelerinin 1000TLliği şu XPG'ye yeri öptürür. İlla TR'den olacaksa XPG summoner alın fakat silver alın bir anlamı olsun. Cherry MX'te günümüzde kötü bir switch olma yolunda yokuş aşağı gidiyor.

Amazondaki yarım yamalak yurtdışı klavyelerinin 1000TLliği şu XPG'ye yeri öptürür. İlla TR'den olacaksa XPG summoner alın fakat silver alın bir anlamı olsun. Cherry MX'te günümüzde kötü bir switch olma yolunda yokuş aşağı gidiyor.
O tarz %60 klavyeleri sevmiyorum kral. Dediğim özelliklerde TR'de satılan başka önerebileceğin klavye var mı?

Aradağım çoğu özellik var hatta hepsi var; red switch, numpad, rgb ekstra olarak ses tekerleği ve bilek desteği olması, bilek desteğine çoğu kişi bi faydası yok vs. diyor ama görünüş açısından olmasını istiyorum diğer türlü klavye bi çıplak kalıyor. Bu klavyeden önce Asus ROG Strix Scope RX alıcaktım fiyatı o zamanlar 1500 TL idi 1000 TL lere düşmesini bekliyordum fakat 2000 TL ye çıktı şimdi de 1500 TL lere düşse de alsam diyorum ama arada bir 2300 TL lere çıkıyor. Daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum. Amazondan yarım yamalak yurt dışı klavyeleri önermeyin. Bu bütçenin üstüne çıkamam.
Ya knkm bilemedim o kol destek yeri pek uzun süre gitmez gibi yaa (şahsen ben blue switch seviyorum)

Red Değilde silveri daha çok öneriliyor ve fıstık gibi klavye

bende var 850 tl ye almıştım ozamanlar hiç memnun değilim kol destek kısmı çok kalitesiz 1 haftada paramparça olmuştu köşeleri plastik olduğu için birde klavye ışıklarında bi gariplik var aldığımdan beri ışık patlayacak gibi parlak yanıyor diğer renkler normal abimdede aynı kalvye var ondada aynı problemler mevvcut var benim şuanki aklım olsa direk yurtdışında satılan yarım klavyelerden alırdım kalitelisinden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,701
Üyeler
186,520
Son üye
cevaphakki
Geri