Neler Yeni

Bu klavye iyi midir?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
@ardaaaq
Bu arada konu sahibi,madem öneri istiyorsun klavye iyi midir diye;sana tavsiye verenlere niye böyle cevaplar veriyorsun madem çok beğendin git al çok ağlarsın sonra hem öneri istiyorsun hem başkalarına laf yetiştiriyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kank redragron k582R aldım gayet iyi mekanik ben indirimden 600 e felan aldım şuanda 700 küsürlere satılıyor
Yay sesi olan bir model 700 etmez zaten ki geçen indirimlerde 540 liraya falan satıldı.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Emre Ayaz
@ardaaaq
Bu arada konu sahibi,madem öneri istiyorsun klavye iyi midir diye;sana tavsiye verenlere niye böyle cevaplar veriyorsun madem çok beğendin git al çok ağlarsın sonra hem öneri istiyorsun hem başkalarına laf yetiştiriyorsun.

Yay sesi olan bir model 700 etmez zaten ki geçen indirimlerde 540 liraya falan satıldı.
@ardaaaq

Kank eminim benden iyi biliyorsundur da benimki red swıtch dediğin gibi bir yay sesi problemim yok ilerleyen dönemde olurmu onuda bilmiyorum hatta klavyem sessiz diye memnunum

Top Bottom