Yardım Bu Koltuk Alınır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,031

Standart ebat

4D kol

180 derece mekanizma

Sünger kol desteği

Visco hafızalı sünger

Visco ped(hediye)

Ayak uzatma aparatı PU Sünger

Ön kafalıkta ve arkada yazılı isim ve logo

Bu şekilde İnternette bulduğum kupon koduyla 11800 oluyor

Masaj motorunu da ekleyince 12600 falan oluyor.

Peşin fiyatına 3 taksit var alınır mı?

Up up

Zio ile ilgili geçen sene araştırma yaptığımda XL modeli daha makul buluyorlardı. Diğer model dar olduğu için rahatsız ve uzun boylu/kikolu insanlar için bacakları uyuşturuyor gibi yorumlar vardı. İsterseniz Google'da bunu bi araştırın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
  • Beğen
bende alırsam net xl alacam internette 10500 civarına bulunan bi model var tavsiye eder misiniz https://www.idefix.com/zio-venom-xl...mas-visco-oturak-4d-kol-ayak-uzatma-p-3981817
Evet model buydu. Tavsiyem kendi sitesi üzerinden almanız. Bir de son dönem yorumlarına mutlaka bakın. Ne olur ne olmaz. Ben de XL alacaktım. Hawk o ara iyi bir indirime girdi. 2 tane alıyodum o paraya öyle olunca da Hawk aldım. Doğru mu yaptım bilmiyorum ama ileride tekrar ihtiyaç duyarsam oyuncu koltuğu yerine ofis koltuklarına bakacağım. İkea Markus konfor olarak çok fazla övgü alıyor. Deneme şansınız varsa Zio Bakırköy'de showroom vardı sanırım. Aklınızda bulunsun.

• Beğen
Alınmaz kral çok pahalı bunu al geç.Geçen konusu açıldı alanlar memnundu. https://ty.gl/449bf70b0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha premium markalı bir şey istiyorsan dxracer tavsiye ederim bu olabilir mesela https://www.incehesap.com/dxracer-p...dium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.94.5
ciddi ciddi önerdin mi bu beş para etmez koltuğu :D premium muş fghlkjfghlşkjshfgjmhfhjkisfgilffghjgj

Evet model buydu. Tavsiyem kendi sitesi üzerinden almanız. Bir de son dönem yorumlarına mutlaka bakın. Ne olur ne olmaz. Ben de XL alacaktım. Hawk o ara iyi bir indirime girdi. 2 tane alıyodum o paraya öyle olunca da Hawk aldım. Doğru mu yaptım bilmiyorum ama ileride tekrar ihtiyaç duyarsam oyuncu koltuğu yerine ofis koltuklarına bakacağım. İkea Markus konfor olarak çok fazla övgü alıyor. Deneme şansınız varsa Zio Bakırköy'de showroom vardı sanırım. Aklınızda bulunsun.
hawk fab sa aldığın yazık olmuş

• Beğen
kendi sitesinde aynı özellikleri ekleyince 13 bine falan geliyor aradaki 2500 TL fark değer mi sizce.

• Beğen
kendi sitesinde aynı özellikleri ekleyince 13 bine falan geliyor aradaki 2500 TL fark değer mi sizce.
Valla hocam satıcı yorumunda bir kişi var. 2 adet aldım eksik malzeme geldi demiş. O yüzden karar sizindir ama fark çokmuş. Sanli değmez gibi.

ciddi ciddi önerdin mi bu beş para etmez koltuğu :D premium muş fghlkjfghlşkjshfgjmhfhjkisfgilffghjgj

hawk fab sa aldığın yazık olmuş
Valla şu ana kadar bir sorun çıkarmadı ama tabi diğeri daha konforlu olabilirdi belki. Bir de baba koltuğu almayı da düşünüyorum ileride. Zaten olan oldu, hayıflanmaya gerek yok gibi. 😅

Valla hocam satıcı yorumunda bir kişi var. 2 adet aldım eksik malzeme geldi demiş. O yüzden karar sizindir ama fark çokmuş. Sanli değmez gibi.

Valla şu ana kadar bir sorun çıkarmadı ama tabi diğeri daha konforlu olabilirdi belki. Bir de baba koltuğu almayı da düşünüyorum ileride. Zaten olan oldu, hayıflanmaya gerek yok gibi. 😅
baba koltuğu da benim aklımda var ama ders çalışırken çok yararlı olmaz sanırım onu ileride PlayStation aldığımda almayı düşünüyorum.

• Beğen
baba koltuğu da benim aklımda var ama ders çalışırken çok yararlı olmaz sanırım onu ileride PlayStation aldığımda almayı düşünüyorum.
Ergonomi olarak İkea Markus da bakabilirsiniz. O da dediğim gibi çok övülüyor. Bizde en büyük sorun herkes kendi kullandığı şeyi çok övüyor. O yüzden de insanın aklı olması gerekenden fazla karışıyor. Zio alırsanız bizi de bilgilendirin lütfen.

• Beğen
Geri