Bence iyi bi klavyeLogitech G213 düşündüm fakat membrane, membrane olması benim için sorun değil fakat kimse önermiyor. Bu bütçede ne önerebilirsiniz?
Corsair K55'de güzel bir klavye ama mekanik değil. G213 kendim kullanıyorum. Görünüşü ve tuş hissiyatı çok güzel öneririm.Logitech G213 düşündüm fakat membrane, membrane olması benim için sorun değil fakat kimse önermiyor. Bu bütçede ne önerebilirsiniz?
Düşük. Bir mekanik klavye kadar ses çıkarmıyor.Tuş sesleri düşük mü yüksek mi?
Gayet güzel dostum alabilirsin GP ürünlerine bulaşmanı hiç ve hiç ve hiç tavsiye etmemLogitech G213 düşündüm fakat membrane, membrane olması benim için sorun değil fakat kimse önermiyor. Bu bütçede ne önerebilirsiniz?
Teşekkürler. <3Gayet güzel dostum alabilirsin GP ürünlerine bulaşmanı hiç ve hiç ve hiç tavsiye etmem
Sizce kaç sene götürür? Membranların ömrğ kısa deniliyor.Gayet güzel dostum alabilirsin GP ürünlerine bulaşmanı hiç ve hiç ve hiç tavsiye etmem
Yok öyle bir durum asıl bu bütçedeki mekanik klavyelerin ömrü kısa benim Logitech G103 4 yıldır hayatta senin için en az 4 yıl diyebilirimSizce kaç sene götürür? Membranların ömrğ kısa deniliyor.