güzel biryer olsun dolar 5 lira olsun adalet olsun birşeyler neyse anladınız insanlar gürel yüzlü olsun mülteciler gitsin işsizlik azalsın Türkiye schengen bolgesine girsin EFTAya girsin ekonomi iyileşsin üretim artsin yerli üretim ama düzgün olsun her yerli olan bu yerli bunu kullanin denilmesin kumru.ai da gördük gerekirse daha fazla denetim gelsin işte güzelleşin ülke.Vakti Olan Herkesten Ricamdır…
Türkiye’nin Nasıl Bir Yer Olmasını İsterdiniz Nelerin Düzelmesini İstersiniz …
HAYAL EDELİM BELKİ BİR GÜN HAYALLER GERÇEK OLUR![]()
Tüm hirtlarin yok olduğu ekepenin olmadığı bir ülke isterdim yani başa kim geçerse geçsin ayni b*k ta 20 yıldır bunlarin sömürdugu yeter beVakti Olan Herkesten Ricamdır…
Torpil yapmak, rüşvet vermek, taciz, tcv, adam öldürme gibi ağır suçlarda suçluların devlete ait maden fabrika gibi işlerde ömrü boyunca (genel af ve indirimler geçersiz) 3 öğün yemek için çalışmaları. Çalışmak zorunda olmaları cezaevlerinin armut piş ağzıma düş gibi olmaması. Sırf ceza evine girmemek için bile insanlar suç işlememesi. Ve en önemlisi milletvekillerinin ve o oenin asgari ücret alması ki politikayı para için yapmaması insanların. Bir de kim nasıl para kazanmış kontrol edilmesi.Vakti Olan Herkesten Ricamdır…
Asgarinin 100k olması hiçbir şeyi değiştirmez, bütün fiyat politikaları asgari ücrete oranla ayarlanır zaten. Alım gücünün yükselmesi gerek. Ayrıca asgarinin 100k olması demek daha fazla para basılması demek, bu da paranın değerini düşüren bir şey.Asgari bi 100k olsa çok şey çözülecek aslında. Birde adalet gerek tabi
Biliyorum ama onu kastetmedim zaten. Bu ekonomide 100 olması gerek dedim. Alım gücü 5 kat artacak yaniAsgarinin 100k olması hiçbir şeyi değiştirmez, bütün fiyat politikaları asgari ücrete oranla ayarlanır zaten. Alım gücünün yükselmesi gerek. Ayrıca asgarinin 100k olması demek daha fazla para basılması demek, bu da paranın değerini düşüren bir şey.