- Reaksiyon skoru
- 53
Dostlar bu kreatin dedikleri protein tozu gibi bir şey mi oluyor?
Alsam günlük içsem yararları ne olur?
Vücutta su tuttuğu için bir süre kullandıktan sonra gözle görülür bir kütle artışı (kafanda büyütme tabi) ve güç kazanımı sağlar. Yeni başladıysan acele etme 2 ay kadar sporunu yap, hamlık ağrın geçsin ve bölgesel çalışmaya başla sonra kullan. Bu aşamaları zaten geçtiysen kullanabilirsin.Dostlar bu kreatin dedikleri protein tozu gibi bir şey mi oluyor?
La yok spor falan yapacağımdan değilVücutta su tuttuğu için bir süre kullandıktan sonra gözle görülür bir kütle artışı (kafanda büyütme tabi) ve güç kazanımı sağlar. Yeni başladıysan acele etme 2 ay kadar sporunu yap, hamlık ağrın geçsin ve bölgesel çalışmaya başla sonra kullan. Bu aşamaları zaten geçtiysen kullanabilirsin.
gainer alcaksın ozmn kreatin kaslarda su tutuyoLa yok spor falan yapacağımdan değil
Testo Taylan'ın videosundan gördüm. Gittiği ziyaretlerde kreatin hediye ediyor. Güç, kuvvet verir babında.
Benim de çalıştığım iş icabı biraz güç kuvvet istiyor. Ondan sordum. Alsam içsem enerji verir mi?
Biraz kilo eksiğimde var. Bu kreatin Kilo da aldıran bir şeyse tam benlik. Kilo aldırır mı?
Hayır aldırmaz. Ayrıca böyle bilmediğin etmediğin sporcu takviyelerini spor ile uğraşmıyorsan kullanma hocam. Enerji istiyorsan geceden muz, badem, bal blendır da karıştır iç enerjinin Allah'ını alırsın.La yok spor falan yapacağımdan değil
Testo Taylan'ın videosundan gördüm. Gittiği ziyaretlerde kreatin hediye ediyor. Güç, kuvvet verir babında.
Benim de çalıştığım iş icabı biraz güç kuvvet istiyor. Ondan sordum. Alsam içsem enerji verir mi?
Biraz kilo eksiğimde var. Bu kreatin Kilo da aldıran bir şeyse tam benlik. Kilo aldırır mı?
hic gerek yok o zaman hocam etkisini hissetmezsinizLa yok spor falan yapacağımdan değil
Hahaha gerçek mi bu yaAlma sakin naturelligini bozuyorsun cukun kalkmaz Allah korusun.