Bu Kreatin dedikleri ne oluyo?

tamamdir99

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
53
Dostlar bu kreatin dedikleri protein tozu gibi bir şey mi oluyor?

Alsam günlük içsem yararları ne olur?

kas ici su tutumu saglar son tekrarlarda gucun artar yeni basladiysan almana gerek yok

Dostlar bu kreatin dedikleri protein tozu gibi bir şey mi oluyor?

Alsam günlük içsem yararları ne olur?
Vücutta su tuttuğu için bir süre kullandıktan sonra gözle görülür bir kütle artışı (kafanda büyütme tabi) ve güç kazanımı sağlar. Yeni başladıysan acele etme 2 ay kadar sporunu yap, hamlık ağrın geçsin ve bölgesel çalışmaya başla sonra kullan. Bu aşamaları zaten geçtiysen kullanabilirsin.

Vücutta su tuttuğu için bir süre kullandıktan sonra gözle görülür bir kütle artışı (kafanda büyütme tabi) ve güç kazanımı sağlar. Yeni başladıysan acele etme 2 ay kadar sporunu yap, hamlık ağrın geçsin ve bölgesel çalışmaya başla sonra kullan. Bu aşamaları zaten geçtiysen kullanabilirsin.
La yok spor falan yapacağımdan değil 😄

Testo Taylan'ın videosundan gördüm. Gittiği ziyaretlerde kreatin hediye ediyor. Güç, kuvvet verir babında.

Benim de çalıştığım iş icabı biraz güç kuvvet istiyor. Ondan sordum. Alsam içsem enerji verir mi?

Biraz kilo eksiğimde var. Bu kreatin Kilo da aldıran bir şeyse tam benlik. Kilo aldırır mı?

Testo Taylan'ın videosundan gördüm. Gittiği ziyaretlerde kreatin hediye ediyor. Güç, kuvvet verir babında.

Benim de çalıştığım iş icabı biraz güç kuvvet istiyor. Ondan sordum. Alsam içsem enerji verir mi?

Biraz kilo eksiğimde var. Bu kreatin Kilo da aldıran bir şeyse tam benlik. Kilo aldırır mı?
gainer alcaksın ozmn kreatin kaslarda su tutuyo

Hayır aldırmaz. Ayrıca böyle bilmediğin etmediğin sporcu takviyelerini spor ile uğraşmıyorsan kullanma hocam. Enerji istiyorsan geceden muz, badem, bal blendır da karıştır iç enerjinin Allah'ını alırsın.

hic gerek yok o zaman hocam etkisini hissetmezsiniz

Gerekli bir şey olsa vücutta %0 emilimi olmazdı herhalde tamamı idrardan gidiyor zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,495
Üyeler
185,273
Son üye
558memoli
Geri