rafetsunal
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 162
o zaman baya iyi indirime girmiş, g733 alacaktım onun yerine bunu almalımıyım ne diyorsunuz sadece oyun oynuyorum4k lardaydı galiba.
şimdi tek atış hakkım var ondan tam da karar veremedim bekliyeyim bakayım biraz vakit geçsin başkaları ne diyor göreyimPek Türkiyede satılamadı ama kalite diye biliyorum.
280$ fiyatı varmış 2016 larda. Şimdi 80$ a geliyor. Alsakmı napsak.şimdi tek atış hakkım var ondan tam da karar veremedim bekliyeyim bakayım biraz vakit geçsin başkaları ne diyor göreyim
Bende bilemedim hocam ya. g733 ve bu arasında git gel yapiyom280$ fiyatı varmış 2016 larda. Şimdi 80$ a geliyor. Alsakmı napsak.
Bu.Bende bilemedim hocam ya. g733 ve bu arasında git gel yapiyom
Hocam tws'lerde belki olabilir de headset kulaklığını arkadaşım 2. el aldı sanırım ürün 3 yıldır kullanılıyor. Gerçi sennheiser gibi bir markanın tws'inde de sorun olması beni şaşırttı şu an.sennheiser da ses kalitesi bayağı iyidir aslında müşteri hizmetleride iyidir müşterisini üzmezler ama bilgin olsun nedense ürünleri çabuk bozuluyor ben 3 tane sennheiser eskittim momentum tws 2 momentum tws 3 ve momentum 3 wireless geçti elimden hepsi 3 4 ay gibi kısa sürede arıza yaptığı için ya yenisi ile değişti ya iade oldu momentum 3 tws 3 ayda bozuldu yerine gelen yenisi bile 3 ay içinde sıkıntı çıkardı sanırım sadece ben yaşamıyorum bu sıkıntıları şikayet sitelerinde çokça gördüm bu sıkıntıları yaşayanları
momentum 3 wireless da headset hocam onda da sıkıntı yaşadım ya arkadaşın çok şanslı ya ben şanssızımÜşenmedim gittim mediamarkt Almanya'ya baktım 175 euro yani 3703 TL.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam tws'lerde belki olabilir de headset kulaklığını arkadaşım 2. el aldı sanırım ürün 3 yıldır kullanılıyor. Gerçi sennheiser gibi bir markanın tws'inde de sorun olması beni şaşırttı şu an.