evet evet bu, link atıldığını bilmiyordum. pek forumlardan anlayan biri değilim
bu galiba baktım da bu gibi geldi bana. 9 ay
Prime fiyatı 20-30 TL bir şey. Bende vardı her ay 30 mu ne cekiyo karttanAmazon prime üyeliği gerekiyormuş o fiyata almak içib
Bilgilendirmen için teşekürlerevet evet bu, link atıldığını bilmiyordum. pek forumlardan anlayan biri değilim
Yarın garanti kartı bulmayı denerim birinden bulursam hesap açıp sipariş ederimPrime fiyatı 20-30 TL bir şey. Bende vardı her ay 30 mu ne cekiyo karttan
Bu alınmaz ekran kartı 45Watt.
bu galiba baktım da bu gibi geldi bana. 9 ay
Bilmiyorum yukarıda arkadaş önermişti linkini attım. 45watt çok kötü öyleyse asla alınmamalıBu alınmaz ekran kartı 45Watt.
Bilmiyorum yukarıda arkadaş önermişti linkini attım. 45watt çok kötü öyleyse asla alınmamalı
Tükenmiş zaten alamadımBu alınmaz ekran kartı 45Watt.
İndirimden ziyade şöyle bşr kasa buldumbir kaç güne yine indirimler olur beklemek lazım bence.
Masaüstü pc lere biraz uzağım ama laptoplara göre daha yüksek performans alacağınız kesin.Tükenmiş zaten alamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirimden ziyade şöyle bşr kasa buldum
https://www.gaming.gen.tr/urun/3862...12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Kasayı taksit ile birde güzel bir ekran alabilirim sisteme detaylı bakamadım ama iyi gibi m2ssd dışında
Benimde neredeyse masaüstü sistem ile aram hiç yok hatta sistem değerlendirmesini laptopa göre yaptım neye göre doğru bilemiyorum hem çaresizlikten hemde performans olarak daha iyi olacağu için yöneldimMasaüstü pc lere biraz uzağım ama laptoplara göre daha yüksek performans alacağınız kesin.