MattJohn
80+ Bronze
Dahası
Merhaba arkadaşlar. Asus ROG Strix G16 (2024) i9-14900HX & RTX 4060 model laptopa sahibim. Şu an her özelliğinden memnunum ancak sadece merak ettiğim için iki şey sormak istiyorum. İnternette araştırdığımda farklı cevaplar buldum o yüzden emin olamadım, Asus'u aradığımda verdikleri cevap da beni tatmin etmedi.
Sizce bu laptop en fazla kaç GB RAM destekler? 2 tane RAM slotu var.
Aynı şekilde en fazla kaç TB SSD desteklediğini de merak ediyorum. 2 tane M.2 SSD slotu var.
İnternette ve Asus'u aradığımda RAM için slot başına max 16 GB desteklediğini ve SSD için de slot başına max 2 TB desteklediğini öğrendim. Ancak başka kaynaklarda daha yüksek miktarları desteklediği hakkında da yorumlar vardı, bu yüzden emin olamadım.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi lütfen? İyi forumlar diliyorum.
Sizce bu laptop en fazla kaç GB RAM destekler? 2 tane RAM slotu var.
Aynı şekilde en fazla kaç TB SSD desteklediğini de merak ediyorum. 2 tane M.2 SSD slotu var.
İnternette ve Asus'u aradığımda RAM için slot başına max 16 GB desteklediğini ve SSD için de slot başına max 2 TB desteklediğini öğrendim. Ancak başka kaynaklarda daha yüksek miktarları desteklediği hakkında da yorumlar vardı, bu yüzden emin olamadım.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi lütfen? İyi forumlar diliyorum.