Neler Yeni

Bu laptop nasıl ? ( ikinci el )

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Firmaların şu " DAHİLİ EKRAN KARTI " muhabbetinden gına geldi gerçekten...Koskoca Casper gibi bir markanın oraya ekran kartı chip modelini yazması bu kadar zor olmamalı...

Bu arada bellek ve SSD gayet güzel ama dediğim gibi ekran kartı modeli detaylarda gözükmediği için bir şey diyemiyorum.

11.500 e bedava. Kozmetik açıdan herhangi bir sorunu yoksa alınabilir.

Tek soru isareti ısınması olabilir. Onu da kaliteli bir termal macun, gerekirse laptop soğutucu ile çözebilirsin. Keza barındırdığı işlemci az buz bir işlemci değil, ısınma yapar.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
11.500 e bedava. Kozmetik açıdan herhangi bir sorunu yoksa alınabilir.

Tek soru isareti ısınması olabilir. Onu da kaliteli bir termal macun, gerekirse laptop soğutucu ile çözebilirsin. Keza barındırdığı işlemci az buz bir işlemci değil, ısınma yapar.
İçini gösteren bir video vs yok bulamadım ama casper x600 modelleri ikiye ayırmış işlemciye göre h serisi işlemcilerin pili vs daha fazla gelişmiş belki soğutma da ona göredir banada bedava geldi bu paraya i3 işlemci satıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Firmaların şu " DAHİLİ EKRAN KARTI " muhabbetinden gına geldi gerçekten...Koskoca Casper gibi bir markanın oraya ekran kartı chip modelini yazması bu kadar zor olmamalı...

Bu arada bellek ve SSD gayet güzel ama dediğim gibi ekran kartı modeli detaylarda gözükmediği için bir şey diyemiyorum.
Ekran kartı yongası intel XE görünüyor ama işlemci intel uhd olarak geçiyor resmiyette 16 gb olunca xe devreye giriyor diyen var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az daha koysan asus,lenovo yeni alırsın amazon üzerinden alma derim.
Knk o paraya dandik n305 işlemcili ramleri lehimli laptop satıyorlar tn panel giriş seviyesi bile değil yani birde yarı yarıya değer kaybediyor o tip laptoplar

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

.

Top Bottom