Reis en iyi cevap olarak işaretlersen beni mutlu edersin oyun için masaüstü tabii daha iyi fakat üni için laptop şart gibi bir şey beEyvallah. Bizim arkadaşın bu laptobu almış. Masaüstü al dedim işlerini telefondan halledersin. Ama o da işte üniversite için aldı.
Harici ekran kartı yok işlemcinin kendi ekran kartı var oynatmaz benceLİNK Arkadaşlar linkteki laptop gta 5 cs, PUBG rahat oynatır mı ? Önemli olarak GTA 5 i oynatır mı ?
var ama işlemcinin içine gömülü olan varya o varHmm ekran kartı yok mu bunda.
720p de 30 fps oynatır benceAnladım hocam cs falan oynatır mı peki ? Low ayarlarda
knk senin şu profili görünce bir garip oluyorumvar ama işlemcinin içine gömülü olan varya o var
Allameye bile benzeten var platta değiştireceğim amaknk senin şu profili görünce bir garip oluyorum
yeni mi geldi oEğer soruna cevap olduysa En iyi cevap olarak işaretlersen sevinirim dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Allameye bile benzeten var platta değiştireceğim ama
aynenyeni mi geldi o
GTA V yi 1080P veya 720P Low da açacağını düşünüyorum PUBG için de aynı şeyler geçerli ama CS için aynı şeyleri söylemem CS o kadar sistem isteyen bir oyun değil bu PC'ye göreLİNK Arkadaşlar linkteki laptop gta 5 cs, PUBG rahat oynatır mı ? Önemli olarak GTA 5 i oynatır mı ?
cs high'da da açacağını düşünüyorum hocamAnladım hocam cs falan oynatır mı peki ? Low ayarlarda