Neler Yeni

Yardım Bu laptopu alıyorum başka öneriniz var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ronaldo
Biraz araştırma yaptım ve bu fiyatlarda en mantıklı gaming laptop modelinin bu model olduğuna karar verdim. Bu ürünü sipariş etmeden önce son bir kez size sorayım dedim. Açıkçası bu laptop benim hoşuma gitti ama sizin bu fiyatlarda başka önerebileceğiniz marka modeller varsa onlara da bakabilirim yoksa bu modeli alayım mı?

Son düzenleme:

Farex

80+ Silver
Şimdi sorularıma net açıklamalar ile cevap verirsen sana daha iyi yardımcı olabilirim.
1.si Ne amaçla kullanıcaksın neler yapacaksın?
2.si pil senin için önemli mi önemliyse zaten bu laptoplara bakmaman lazım
3.sü ekran önemli mi büyüklüğü falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ronaldo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi sorularıma net açıklamalar ile cevap verirsen sana daha iyi yardımcı olabilirim.
1.si Ne amaçla kullanıcaksın neler yapacaksın?
2.si pil senin için önemli mi önemliyse zaten bu laptoplara bakmaman lazım
3.sü ekran önemli mi büyüklüğü falan
Birincisi daha çok oyun odaklı kullanacağım bu laptopu. İkincisi pil tabii ki önemli ama sizin de dediğiniz gibi oyuncu laptoplarının pil durumu zaten belli. Üçüncüsü ekran büyüklüğü kesinlikle önemsiz değil, bu modelin ekranı gibi olabilir ya da bu modelin ekranından büyük olabilir ama tabii ki de IPS panel olması gerekiyor.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Muhammet Kürkçü
Biraz araştırma yaptım ve bu fiyatlarda en mantıklı gaming laptop modelinin bu model olduğuna karar verdim. Bu ürünü sipariş etmeden önce son kez bir size sorayım dedim. Açıkçası bu laptop benim hoşuma gitti ama sizin bu fiyatlarda başka önerebileceğiniz marka modeller varsa onlara da bakabilirim yoksa bu modeli alayım mı?
İşlemci önemli ise gayet iyi bir tercih ama pil performansı max 4-5 saat olur gibime geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birincisi daha çok oyun odaklı kullanacağım bu laptopu. İkincisi pil tabii ki önemli ama sizin de dediğiniz gibi oyuncu laptoplarının pil durumu zaten belli. Üçüncüsü ekran büyüklüğü kesinlikle önemsiz değil, bu modelin ekranı gibi olabilir ya da bu modelin ekranından büyük olabilir ama tabii ki de IPS panel olması gerekiyor.
Max bütçe nedir hocam?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Muhammet Kürkçü
45 bin TL 50 bin TL arası.
Hocam 55k ya çıkarsanız acer nitro 16 rtx 4070 var ama attığınız laptop sanırım biraz daha mantıklı olur. Attığınız cihaz işlemcisinden dolayı biraz sıcak çalışır pil performansınızda çok olmaz ama onun dışında gayet iyi cihaz.

Farex

80+ Silver
Kardeşim açıkçası ikinci elde 3 aylık 5 aylık çok fazla cihaz var garantili ve güzel alınabilicek laptop olarak. Bence bir abi tavsiyesi olarak 3-5 aylık bir laptop alıp rtx4070 li güzel bir laptoba sahip olabilirsin yani ben böyle yapardım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ronaldo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim açıkçası ikinci elde 3 aylık 5 aylık çok fazla cihaz var garantili ve güzel alınabilicek laptop olarak. Bence bir abi tavsiyesi olarak 3-5 aylık bir laptop alıp rtx4070 li güzel bir laptoba sahip olabilirsin yani ben böyle yapardım.
Sıfır olarak önerebileceğiniz bir model var mı acaba?

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
berkay

Farex

80+ Silver
2.bilgisayarım olan laptopu önerebilirim

Call of Duty: Modern Warfare III full yüksek ayarlarda 90-100 fps arası verebiliyor açıkcası​

onun dışında control full ayarlar rtx açık olarak da 130fps verdi
başka oyun zaten test yapmadım dediğim gibi 2. bilgisayarım olduğundan çok oyun testi yapmadım
MSI cyborg alınmaz ısınma sorunlu cihaz.

Farex

80+ Silver
ben ekran kartı sıcaklığı olarak maximum 75-80 civarı gördüm :peepo2:
Ben RTX4090 lı laptopta max 71 görüyorum :D sence ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben ekran kartı sıcaklığı olarak maximum 75-80 civarı gördüm :peepo2:
1738422695088.png

Top Bottom