emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
Aynen öyle ya xDya da aşağı da olduğu için bazı şeyleri izlerim xDekrandan dizi mi izleyeceksin
Haydaaa neyse satıcıya sordum cevap versin söylerim sana güzelmi Peki bu klavye yanitam askeri üste kullanmalık füze atmalık klavye, ekranı var bir sürü makro ve yön tuşları da var ekranda harita üzerinde nereye atacağın gözükecek böyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
u-usta win8 ile win10 yok
yine kullanılır herhalde de
Sordum diyorki çalışıyor programı üzerinden kontrol edebiliyorsun deditam askeri üste kullanmalık füze atmalık klavye, ekranı var bir sürü makro ve yön tuşları da var ekranda harita üzerinde nereye atacağın gözükecek böyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
u-usta win8 ile win10 yok
yine kullanılır herhalde de
Ben almazdım çünkü klavye çok büyük masama sığmazdı hem ben makro tuşlu klavyeleri sevmiyorum işim olmuyor makro tuşları ile. LED ekran kişiye kalmış ama ben tercih etmezdim. Ve galiba eski bir klavye hem membran klavyeHaydaaa neyse satıcıya sordum cevap versin söylerim sana güzelmi Peki bu klavye yani
Yani biraz daha biriktirip 1300tl ye Steel series i alayım ya da 500 lük bir klavye alayım tamamdır bundan vazgeçtim bir de içinden çıkan bilek desteğini klavye ye yapıştırmışBen almazdım çünkü klavye çok büyük masama sığmazdı hem ben makro tuşlu klavyeleri sevmiyorum işim olmuyor makro tuşları ile. LED ekran kişiye kalmış ama ben tercih etmezdim. Ve galiba eski bir klavye hem membran klavye
zamanın en iyi klavyelerinden ama ben olsam bu kadar para vermezdim. tipinden de belli zaten çok kullanıldığı. plastikleri parlamış. bence bütçende mekanik klavye bakmalısın.Herkese merhabalar ben bu klavyeden almak istiyorum da logitech g19s nasıldır yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Bu nasıldır ya da rog strix gibi bir klavye nasıldır?zamanın en iyi klavyelerinden ama ben olsam bu kadar para vermezdim. tipinden de belli zaten çok kullanıldığı. plastikleri parlamış. bence bütçende mekanik klavye bakmalısın.
Ya bir klavyeye neden 1300₺ para vereceksin?Yani biraz daha biriktirip 1300tl ye Steel series i alayım ya da 500 lük bir klavye alayım tamamdır bundan vazgeçtim bir de içinden çıkan bilek desteğini klavye ye yapıştırmış![]()