Öneri Bu modem ile router iyi midir

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,024
DSL Kullanıyorsanız Modem alın. Router ile köprüleme yapmaktan daha iyidir bence.
Çift modem olur mu ki 230m2 ev fiber çıkışı evin bir ucunda ben bir ucundayım birde DSL i nereden öğrenebilirim fiber olduğunu biliyorum fakat dsl mi onu bilmiyorum

İkisi de güzel ürünler, Router yerine yakın fiyatlarda RT-AC1200 V2 modeline bakabilirsiniz.

fiber kullanıyorsan neden modem alıyorsun. router yeterlidir.ev büyükse çift router al.keenetic viva+extra çok iyi olur.mesh sistem kurarsın.ev çok büyük değilse keenetic extra yeterli olur.

Çift modem olur mu ki 230m2 ev fiber çıkışı evin bir ucunda ben bir ucundayım birde DSL i nereden öğrenebilirim fiber olduğunu biliyorum fakat dsl mi onu bilmiyorum
Telefon kablosu mu ethernet kablosu ile mi internet bağlantısı cihaza geliyor?

Telefon kablosu mu ethernet kablosu ile mi internet bağlantısı cihaza geliyor?
direk fiber kablosu ile gpon a bağlanıp oradan ethernet ile modeme bağlanıyor
fiber kullanıyorsan neden modem alıyorsun. router yeterlidir.ev büyükse çift router al.keenetic viva+extra çok iyi olur.mesh sistem kurarsın.ev çok büyük değilse keenetic extra yeterli olur.
modemi hem asus ekosistemi kurmak istediğimden hem de netspeed in verdiği modemin kötü olmasından dolayı aldım

Bu arada Modem olarak Asus DSL-AC51 Router olarak Asus RT-AC1200 V2 aldım iyiler mi?

Router alman yeterli idi ki öyle yapmışsın. Hayırlı olsun.

Geri