yanlış bilgi vermişiniz mining kart ömrünü kısaltır moderatör haklıBaşlıkta da belirttim. Bu Moderatörlerin her bilgileri doğru da bi bizimkiler mi yanlış? Adam bana - 1 puan yazıyor, ama bir cacıktan anlamadığı belli.
Ben doğrusunu yazıyorum ceza alıyorum. Kim bu Moderatör? Bunu ben niye şikayet edemiyorum. Bu arkadaş hayatında kaç kere mining yapmış ya da eline ekran kartı almış ya da yaşı kaç? Gönüllü iş yapıyorlar, para almadıkları için tabi gevşek iş yapmaları gayet normal.
Kardeşim benim sen mining yaptın mı hiç, nerde görsün miningden kartım patladı, çatladı vs. Ezbere konuşuyorsunuz.yanlış bilgi vermişiniz mining kart ömrünü kısaltır moderatör haklı
G E V Ş E K :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
moderatör haklı bu arada
illa görmeye gerek mi var mining karta zarar veriyor. O zaman şöyle söyliyim kola vücuda zarar veriyor ee biz midemizi görmüyoruz o zaman zararlı değilKardeşim benim sen mining yaptın mı hiç, nerde görsün miningden kartım patladı, çatladı vs. Ezbere konuşuyorsunuz.
.
illa görmeye gerek mi var mining karta zarar veriyor. O zaman şöyle söyliyim kola vücuda zarar veriyor ee biz midemizi görmüyoruz o zaman zararlı değil
Kaba ve agresif bir şey yazmadım, öyle anlamak isteyenin keyfi bilir.Bu konudan da uyarı almanız muhtemel. Kaba/agresif dil.
gerçekten anlayışşız birisiniz ne yapmak istiyorsanız onu yapın ha sonrada gelip buraya moderatörleri şikayet etme ne de olsa haklısın kendinceverdiğin örnekle bunun ne alakası var. Miningde karta elektrik yerine kola veren yok zaten. Miningin karta zarar vermesi şehir efsanesi. Miningde oyundan daha az yüke biniyor kartlar ve stabil çalışıyorlar. O yüzden oyundan daha sağlıklıdır.
Ayrıca buradaki sorun benim doğruluğum ya da yanlışım değil. Moderatörleri neden denetleyen yok? Hadi ben hatalı olayım ama illaki haklı olan birileri vardır forumda.
Kaba ve agresif bir şey yazmadım, öyle anlamak isteyenin keyfi bilir.
Ben sadece belirttim, siz bilirsiniz.verdiğin örnekle bunun ne alakası var. Miningde karta elektrik yerine kola veren yok zaten. Miningin karta zarar vermesi şehir efsanesi. Miningde oyundan daha az yüke biniyor kartlar ve stabil çalışıyorlar. O yüzden oyundan daha sağlıklıdır.
Ayrıca buradaki sorun benim doğruluğum ya da yanlışım değil. Moderatörleri neden denetleyen yok? Hadi ben hatalı olayım ama illaki haklı olan birileri vardır forumda.
Ben kimsenin karakterine bir şey demedim, kelimeleri doğru anlayın, gevşek iş yapıyorlar dedim. Bunda kötü bir şey yok, eleştiridir bu. Eleştiriye gelemeyen çocukğun biri çıkarsa o da onun sorunu.Ben sadece belirttim, siz bilirsiniz.
Oyun için kullanılan kartlar 7/24 çalışmıyor ki. Her elektronik ürünün belirli bir kullanım ömrü vardır. Şu an bu yazıyı yazdığım klavyenin bile 10 milyon basım ömrü vardır, ömrü dolunca bozulur. 7/24 yazı yazarsam daha çabuk bozulur. Ekran kartı da öyle.verdiğin örnekle bunun ne alakası var. Miningde karta elektrik yerine kola veren yok zaten. Miningin karta zarar vermesi şehir efsanesi. Miningde oyundan daha az yüke biniyor kartlar ve stabil çalışıyorlar. O yüzden oyundan daha sağlıklıdır.
Ben nerede ne anlayışsızlığı yaptım? Sen anlamıyorsun, senin dediğine katılmadım diye ben neden anlayışsız oluyorum? Burada sen anlayışsızsın dostum. Ben size gerçeği söylüyorum ama siz kafanızda kurmuşsunuz bir kere yapacak bir şey yok. Hadi sana iyi gğnler.gerçekten anlayışşız birisiniz ne yapmak istiyorsanız onu yapın ha sonrada gelip buraya moderatörleri şikayet etme ne de olsa haklısın kendince
"Gevşek" kelimesi ağır dil olarak sayılabilir diyorum ben de.Ben kimsenin karakterine bir şey demedim, kelimeleri doğru anlayın, gevşek iş yapıyorlar dedim. Bunda kötü bir şey yok, eleştiridir bu. Eleştiriye gelemeyen çocukğun biri çıkarsa o da onun sorunu.