Gizemss
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 16,113
Bayağı oldu be iptal edileli. Ne zamandır buralarda değilsin?o iptal mi edildi bak bu üzdü işte![]()
Bayağı oldu be iptal edileli. Ne zamandır buralarda değilsin?o iptal mi edildi bak bu üzdü işte![]()
bir ara onaylandı diye görmüştüm sanki ama evet bayadır burada değildim arada bir açık bakıyorumBayağı oldu be iptal edileli. Ne zamandır buralarda değilsin?![]()
IBAN'ıma 15 TL atana Fore Crozr DUO yolluyorum. Yanında 3 arkadaşını getiren olursa 5 TL indirim.Bayağı oldu be iptal edileli. Ne zamandır buralarda değilsin?![]()
IBAN at. Tek atarım.IBAN'ıma 15 TL atana Fore Crozr DUO yolluyorum. Yanında 3 arkadaşını getiren olursa 5 TL indirim.
Onaylandı, öyle kaldı.bir ara onaylandı diye görmüştüm sanki ama evet bayadır burada değildim arada bir açık bakıyorum![]()
3 yıl kaldıBir an süper güç olduk sandım, site hatasıymış.![]()
Ne 3 yılı? Şu an süper gücüz. Ekmeği dolarla almadığımıza göre sorun yok.3 yıl kaldı![]()
Umut, uyanık insanların rüyasıdır.3 yıl kaldı![]()
Boşa yaşıyoruz kralUmut, uyanık insanların rüyasıdır.![]()
Bugün bir dertlisiniz moderatörüm. Umarım iyisinizdir.Umut, uyanık insanların rüyasıdır.![]()
Dertler derya olmuş, ben de bir Titanic ... Orkestraya söyleyin, batıyoruz.Bugün bir dertlisiniz moderatörüm. Umarım iyisinizdir.
IBAN ne zaman atarsınız, bekliyorum hala.![]()
Hangi dağa çarptın kim bilir..Dertler derya olmuş, ben de bir Titanic ... Orkestraya söyleyin, batıyoruz.
(IBAN'ı görmek için 10 TL ödemen gerekiyor.)
Ban dağına çarptım.Hangi dağa çarptın kim bilir..
Pardon, Electronic Arts'da mı çalışıyorsunuz?
Çok geçmiş olsun, bir yerin incindi mi?Ban dağına çarptım.
EA çalışanı olduğumu nereden bildiniz?