Tahmininiz varmıdır acaba tuhaf bir şekilde fiyatı yüksek bu ürünün aslında kalitelide çok güzel özellikleri var monitörün memnunum sadece 2k ya geçmei düşünüyorum su ara1 ms 144hz fhd monitöre bu para kesinlikle istenmez. O paraya 1ms 165hz 2k monitör bulunabiliyor, bence bu fiyatın yarısını, hatta belki daha da az bir fiyat girmelisiniz.
O kadar bile etmez o paraya IPS panel alırsın.Maksimum edeceği 3500 hocam
Ben 3500 tl ye sistem topladım ya xd şaka gibi fiyatlar neyse makulMaksimum edeceği 3500 hocam
HaklısınO kadar bile etmez o paraya IPS panel alırsın.
James Donkey olması zaten 3400 üstü etmez demektir diğer özelliklere de bakınca 2750 verilir hiç gerek yok dostum..Merhaba Aşağıda belirteceğim monitör sizce ne kadar eder, 2 yıllık bi monitör
Alıntıyı görüntüle
Aynen kanka VA > IPSkanka VA panel ips den daha iyi ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
3500 gene iyimiş üstüne 1000 TL koyar 2k bişi alırım gibi belki 24 inch
en yüksek fiyattanmı başka satıcı yok boş boş yorum atma , VA panel karanlık temalardada daha iyi görüntü sağlıyor İPS e nazaran ve fiyatıda daha uygun, o değerli boş yorumlarını kendine sakla daha fazla yorumdada bulunmaAynen kanka VA > IPS
Birde gitmiş en yüksek fiyattan ilanı ss atmışsın. Bu monitör max 2.700 veya 2.5K eder. Va panelinde IPS den iyi olduğu falan yok. Çok kötü bir panel teknolojisine sahip ve bu monitöründe panel kalitesine güvenilmez.
peki farklı modelde 27 inchler kaçtan başlar iyi bir şeye çevirmek istesekJames Donkey olması zaten 3400 üstü etmez demektir diğer özelliklere de bakınca 2750 verilir hiç gerek yok dostum..