paleira
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 211
27 inç bir monitörüm var bir tane daha 27 inç alacağım bu monitör standı işimi görür mü bu uygun değilse ne alabilirim
ayrı ayrı almanı öneririm f80 modelinden 2 tane yani çünkü monitörler çok yakın oluyor rahat konumlandıramıyorsun bir monitörüm dik durmasına rağmen zor sığıyor birisi 24 diğeri 27 inçmasa duvarla bitişik hocam sıkıntı olur mu
bütçe arttırabilirsen tekli olanından 2 tane alsan daha iyi olur27 inç bir monitörüm var bir tane daha 27 inç alacağım bu monitör standı işimi görür mü bu uygun değilse ne alabilirim
kesinlikle o kadar bütçe ayırmışken 2 tane almak çok daha mantıklıayrı ayrı almanı öneririm f80 modelinden 2 tane yani çünkü monitörler çok yakın oluyor rahat konumlandıramıyorsun bir monitörüm dik durmasına rağmen zor sığıyor birisi 24 diğeri 27 inç
ayrı ayrı almanı öneririm f80 modelinden 2 tane yani çünkü monitörler çok yakın oluyor rahat konumlandıramıyorsun bir monitörüm dik durmasına rağmen zor sığıyor birisi 24 diğeri 27 inç
tekli olanla bunun farkı ne acaba neden 2 tane tekli öneriyorsunuz bilmediğimden soruyorumbütçe arttırabilirsen tekli olanından 2 tane alsan daha iyi olur
kollar birbirine bağlı olduğu için hareket kabiliyeti çok fazla düşüyor ve 27 inç olduğu için sığmıyor 2 tane aldığında istediğin şekilke rahat rahat konumlandırıp hareket ettirebilirsin olası bir senaryoda 2. olanını alamazsan tek şekilde devam edersin (beyaz olanını 3 aydır kullanıyorum)tekli olanla bunun farkı ne acaba neden 2 tane tekli öneriyorsunuz bilmediğimden soruyorum
olası bir senaryoda 2. olanını alamazsan tek şekilde devam edersin bu dediğinizi anlamadım hocamkollar birbirine bağlı olduğu için hareket kabiliyeti çok fazla düşüyor ve 27 inç olduğu için sığmıyor 2 tane aldığında istediğin şekilke rahat rahat konumlandırıp hareket ettirebilirsin olası bir senaryoda 2. olanını alamazsan tek şekilde devam edersin (beyaz olanını 3 aydır kullanıyorum)
dip dibe oluyor kollar 2 monitörüde rahat görebilmek için birbirinden uzağa konumlandırman gerekiyor bu senaryodada ana monitör olarak kullandığın uzakta veyahutta yukarıda kalıyor ortalayamıyosuntekli olanla bunun farkı ne acaba neden 2 tane tekli öneriyorsunuz bilmediğimden soruyorum
anladım hocam orantılı olması ve rahat hareket ettirmek için 2 tane alacağım tavsiyeniz için teşekkürler.dip dibe oluyor kollar 2 monitörüde rahat görebilmek için birbirinden uzağa konumlandırman gerekiyor bu senaryodada ana monitör olarak kullandığın uzakta veyahutta yukarıda kalıyor ortalayamıyosun
örnek şu şekilde ana monitörüme bakarsan yukarıda kaldığını aşağıda indirmeye çalıştığımda ise diğer monitörün önünü kapadığını anlayabilirsin ve benim 2. monitör dik konumda olmasına rağmen bu yaşanıyor 2. monitörüde düz koysam hiç göremeyeceğimolası bir senaryoda 2. olanını alamazsan tek şekilde devam edersin bu dediğinizi anlamadım hocam
tekli olanı hangisi link atabilir misiniz tekliden 2 tane alayım
evet hocam anladımörnek şu şekilde ana monitörüme bakarsan yukarıda kaldığını aşağıda indirmeye çalıştığımda ise diğer monitörün önünü kapadığını anlayabilirsin ve benim 2. monitör dik konumda olmasına rağmen bu yaşanıyor 2. monitörüde düz koysam hiç göremeyeceğim