arkadaşlar herkes farklı bir şeyler söylüyor kafam karıştı bu monitörlerden hangisi tercih edilir ve alınır
bu ikisi şuanda benim gözümde ön planda olanlar
birde bu gigabyte var almayı düşünmüyorum ama fikirleriniz varsa merak ediyorum o yüzden koyuyorum
MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.609,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük | Samsung Türkiye
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.
www.samsung.com
bu ikisi şuanda benim gözümde ön planda olanlar
Gigabyte M27Q X 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte M27Q X 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M27Q X 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 15.629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com