Neler Yeni

Bu monitörlerden hangisi alınır?

demerasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
batuhan tutuş
arkadaşlar herkes farklı bir şeyler söylüyor kafam karıştı bu monitörlerden hangisi tercih edilir ve alınır

bu ikisi şuanda benim gözümde ön planda olanlar
birde bu gigabyte var almayı düşünmüyorum ama fikirleriniz varsa merak ediyorum o yüzden koyuyorum

Exodia7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Serkan Dağ
arkadaşlar herkes farklı bir şeyler söylüyor kafam karıştı bu monitörlerden hangisi tercih edilir ve alınır

bu ikisi şuanda benim gözümde ön planda olanlar
birde bu gigabyte var almayı düşünmüyorum ama fikirleriniz varsa merak ediyorum o yüzden koyuyorum
fps oyuncusu musun ?

Exodia7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Serkan Dağ
g6 hem smart monitör hem gaming monitör, yani hem televizyon hem de pc monitör olarak kullanabilirsin va panel, ve curve ayrıca hoparlör mevcut statik kontrast oranı msi göre daha iyi g6 oled olduğu için siyahları çok daha iyi sunuyor buda hikayeli vb oyunlar için önemli bir pay fakat va panel olmasından ötürü ips panele göre daha yavaş fps oyunlarına karşın ips daha çok tercih edilmektedir bu kişiye göre değişiyor tabi kimisi aynı olduğunu fark olmadığını söylüyor.

oled vs ips farkını burdan anlayabilrisiniz;

msi ise flat ekran, ips panel, fps oyuncularına daha yatkın olduğunu söyleyenler var sizin tercihiniz rapid ips normal ipsden 4 kat daha hızlı 400 cd/m² parlaklık sunuyor bu da daha fazla parklaklık sunuyor.

sizin için fps oyunları aşırı önemli değil ise g6 yı tercih etmenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Top Bottom