Ultrawide monitör alınır mı?

Reaksiyon skoru
3
Ben 34" kullanıyorum memnunum, 2k dan farkı daha fazla piksel olduğu için 5m gibi bir sayı bu yüzden daha güçlü ekran kartına ihtiyaç duyabilirsin, tabi 4070-5070 fln varsa önemsenecek bir şey değil. OLED lerde vrr flcik denen bir şey var. 34 inch de bu daha çok belli olabiliyor, ben oyunlarda görmedim. Ancak bazı insanlar YouTube videolarında bunu önemsiyor, yt videoları tam ekran olmuyor, sağ ve sol siyah blok gibi ortada video oluyor, yandaki siyahlar griye fln gidiyor ve böyle dalga git gel gibi oluyor. Onun dışında normal filmlerde fln sorun yok. Aksine benim monitörde smart tv + hoparlör olduğu için sinema keyfine dönüyor. CS fln da oynuyorum sorun yok, Volarant oynamıyorum ama onda da yine yt videosu gibi görüntünün ortada olduğunu duydum, bu çözünürlüğü desteklemiyorlar, belki bir ara gelir ama bu ara değil :)

21:9 formatının letterbox problemini çok da takmıyorum. Sonuçta oled alacağım için siyahlar siyah olacak, ekranım yine 27 inç büyüklüğünde gözükecek. Yorumun için teşekkür ederim.

21:9 formatının letterbox problemini çok da takmıyorum. Sonuçta oled alacağım için siyahlar siyah olacak, ekranım yine 27 inç büyüklüğünde gözükecek. Yorumun için teşekkür ederim.
Beklentin ne ve tam olarak ne icin kullancaksın önemli olan o hocam.rekabetçi oyun oynamıyorsan ya da aşırı tryhard değilsen alınabilir. Ben de bir sim racing oyuncusuyum i racing oynuyorum 49 inc ultrawide ve 27 inc 3 adet monitör arasında kalmıştım ama 49 inc 2 tane 27 monitör birleşimi olduğunu bildiğim için ve 3 monitör yanında bana daha az bir araç görüşü verdiği için tercih etmemiştim. Ayrıca 49 incte atıyorum valorant olsun başka bir oyun olsun ya solda açılıyor ya sağda yani tam ortada oynayamıyorsun oyunu bu da benim için hoş değil. Tam ekranda da devasa bir görüş var hoş durmuyor ama 34 de böyle problemler çok minimal ve orta odaklı ama en kötü zaten 27 güzel bir oled de alabilirsin.

Geri