BU MONİTÖRÜN EDERİ NEDİR ?

Aslında 27inç olması bir dezavantaj 1080p'de bu yüzden 24'e göre daha az talep görüyor.
1080p 27 inç için çok kötü değil aslında. Ben tasarım bile yapıyorum. Tabii ideal bir seçim değil ama çok fazla kötü de değil. Hatta rekabetçi oyunlar için iyi. 24 inç çok küçük geliyor artık çoğu insana. Yine de 27 inç alınacaksa en az 2K alınmalı diye düşünüyorum. 4-5 civarına 240hz 0.1ms 2. elde bile zor denk düşürmek bu arada.

dediğin fiyattan çok daha fazlası eder elimde 2 tane 180 hz monitör vardı 4K ya ikiside 1 gün ilanda kalmadı manyak arayıp soran vardı
Çok daha fazlası sizin için ne kadar hocam ben ortalama 4k demişim neye gidecek 10k'ya mı?

240hz olması nasıl bir artı oluyorsa 27inç olması da bir eksi hocam. Şu an sıfır Gigabyte g25f2 mi almak daha mantıklıdır yoksa bu ikinci el ürünü mü? Alıcı sizce hangisini tercih eder?
Hocam o dediğin 24 inç ama. Arasında farklar var

240hz olması nasıl bir artı oluyorsa 27inç olması da bir eksi hocam. Şu an sıfır Gigabyte g25f2 mi almak daha mantıklıdır yoksa bu ikinci el ürünü mü? Alıcı sizce hangisini tercih eder?
hocam sizden isteğim bana 27 inç 240 hz en ucuz ikinci el monitörü kaça bulduğunu söyler misin link atabilir misin

1080p 27 inç için çok kötü değil aslında. Ben tasarım bile yapıyorum. Tabii ideal bir seçim değil ama çok fazla kötü de değil. Hatta rekabetçi oyunlar için iyi. 24 inç çok küçük geliyor artık çoğu insana. Yine de 27 inç alınacaksa en az 2K alınmalı diye düşünüyorum. 4-5 civarına 240hz 0.1ms 2. elde bile zor denk düşürmek bu arada.
Rekabetçi konusuna kesinlikle katılmıyorum. Hiç bir rekabetçi oyun oynayan oyuncu 27 inç monitör kullanmaz. Bende 24 1080'den 2K 27'ye geçtim ekran çok büyük geldi. Valoda cs'de çok zorluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sizden isteğim bana 27 inç 240 hz en ucuz ikinci el monitörü kaça bulduğunu söyler misin link atabilir misin
Hocam siz olaya farklı bir açıdan bakıyorsunuz ben alıcı olarak düşünmeye çalışıyorum. Burada soru çok basit. Sıfır fiyatına g25f2 mi alırsın yoksa gelip ikinci el bu monitörü mü?

Hocam o dediğin 24 inç ama. Arasında farklar var
İşte diyorum ya 1080p'de 24inç talep görüyor. 27'de pikselleşme bariz hissediliyor.

Bu var hocam nasıldır bilemem araştırırsın.

Rekabetçi konusuna kesinlikle katılmıyorum. Hiç bir rekabetçi oyun oynayan oyuncu 27 inç monitör kullanmaz. Bende 24 1080'den 2K 27'ye geçtim ekran çok büyük geldi. Valoda cs'de çok zorluyor.

Hocam siz olaya farklı bir açıdan bakıyorsunuz ben alıcı olarak düşünmeye çalışıyorum. Burada soru çok basit. Sıfır fiyatına g25f2 mi alırsın yoksa gelip ikinci el bu monitörü mü?

İşte diyorum ya 1080p'de 24inç talep görüyor. 27'de pikselleşme bariz hissediliyor.
Kullanıcıya göre değişir. e-sporcu 24 alır. Normal kullanıcı bunu alır geçer 24 inç yerine.

Kullanıcıya göre değişir. e-sporcu 24 alır. Normal kullanıcı bunu alır geçer 24 inç yerine.
Normal kullanıcı da 27 almaz. O çamurlaşmayı kimse görmek istemez. 24'de gayet ideal bir boyut.

Monster. Berbat bir marka monitör konusunda.

Normal kullanıcı da 27 almaz. O çamurlaşmayı kimse görmek istemez. 24'de gayet ideal bir boyut.
Sen ne dersen hocam. Ne kadar uzaktan veya yakından baktığına bağlı. Bir şeyler izlemek için ben de önermem 1080p 27'de.

6 yaz bekle indirim falan derken min 5 k alırsın .ilginç şekilde monitörler hızlı satılıyor 3 tane sattım.

Son düzenleme:

Monster. Berbat bir marka monitör konusunda.
En ucuzu attım pek bakmadım. Detaylı bakıp paylaşırsın hocam arkadaşla.

Sen ne dersen hocam. Ne kadar uzaktan veya yakından baktığına bağlı. Bir şeyler izlemek için ben de önermem 1080p 27'de.
Ne bir şeyler izlerken ne de oyun oynarken her ikisinde de can sıkıyor 27in. 1080p'de.

En ucuzu attım pek bakmadım. Detaylı bakıp paylaşırsın hocam arkadaşla.
Yani az çok belli en mantıklısı 4000-4500 yazıp pazarlıkla çok az daha kırıp verilebilir.

Özelliklerine bakarak kabaca net olmayacak şekilde 5-6 bin söyleyebilirim. 27 inç, 240hz, 0.1ms ama 1080p. Kutusu falan duruyor ve temiz.
Hocam kutusu herşeyi duruyor ama yaptığım araştırmalar ile 5-6 bin ` in biraz daha üstünde 8-9 bandın da olması gerekiyor sanırım

6 yaz bekle indirim falan derken min 5 k alırsın .ilginç şekilde monitörleri hızlı satılıyor 3 tane sattım.
Yani bu da doğru ikinci elde süpriz alıcı her yerden çıkabiliyor.

Hocam kutusu herşeyi duruyor ama yaptığım araştırmalar ile 5-6 bin ` in biraz daha üstünde 8-9 bandın da olması gerekiyor sanırım
İmkanı yok. 8-9K'ya 2K monitör var hocam piyasada. Hayal kurmayın. Burada 4, maksimum 6'dan bahsediyoruz hatta 6 bile zor ikinci elde.

Geri