Gri Caner
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 29,570
Sen hangi modeli kullanıyorsun. Şimdi değil ama sana sorular soracağım.Hocam ben kullanıyorum ve altına basit bir fan (vatandaki 150TL lik fani kullanıyorum hatt onun çakmasını) islemcim forza 4 te ultra ayarlarda 85 i geçmedi nadiren 87 oldu o da otomatikteyken (fan modu) öyle . Özel yaptığında fan azcik daha çalışıyor ama kulaklık takılıyken anlamanız mümkün değil sıcaklık 10 derece düşüyor. Abartildigi kadar ısınmıyor yani. Her laptop gibi. Ben daha hiç 90 i görmedim. Ki 90 görse bile ( bir kere bilerek gordurmustum ) monster bunu normal diyor. Ben genede kullanmıyorum ki abdullah abi bile normal diyor. Arkadaşımda aynı özelliklerde Asus var nerdeyse aynı ısınıyor. Abartildigi kadar değil yani. Hangi gaming laptop alırsan al altın bir tane soğutucu almak lazım zaten kafan rahat olsun istiyorsan. Ayrıca benim ekran kartım hiç bir zaman 80 i geçmedi tam yukdeyken. Dediğim gibi altına basit bir fan alırsan cayır cayır kullanırsın. Almasands valoda 70-80 arası sıcaklıklar. Ki ben forumda kaç tane konu açtım @RaZeBoSs abim de bilire. herkes normal dedi. Bu bir önyargı ve kırmak gerekiyor. Msi in 3050ti incelemelerine bakarsan eğer görürsün(Abdullah abinin) onda da 90 i geçiyor ve normal diyor.https://youtu.be/t6rT9BPh1lc
Gözlerine burdan bakabilirsin. Ayrıca burdakinden 10fps fln az olucak ram isteyen oyunlarda mesela burda forza ultrada 90-95 fps alirken ben 78-80 çünkü bende 8 bu sistemde 16 var. Ve arar ara drop yiyorsun ama hiç rahatsız etmiyor. Bu da her oyunda olmuyor sadece AAA oyunlarda 8 olduğu için oluyor o kdr.