Bu Monster alınır mı?

14000 TL ye 3060 laptop linki atar mısınız?
Hocam okuma yazmanız var mı? 5-6' dır sizi görmezden geliyorum ama galiba okumayı bilmiyorsunuz??? Lütfen artık yazdıklarımdan başka anlamlar çıkarmayı bırakın.
1643105776617.png

1643105797271.png
1643105815004.png

Ayrıca gamegarajda ısınma sorunu olmayan laptop yok haberiniz olsun. İşlemcim 4.6 ama niye 3.5 GHz çalışıyor diye konularla uğraşırsınız.

msi önereyim dedim testleri izledim oda ısınıyor ölü pixel sorunu vs yoksa monster belki turbo fan modunu açtığınızda 80cpu 60-70 gpu arasında geziyor o değilde hiç bi yerde önerilmeyen kasa kalitesi berbat denilen kış gelince soba yerine kullanın dedikleri hp laptopum altında tx red alertle cpu 60 gpu 48 derecelerde valoda fan ayarı vs hiç bir şey yapmadım sadece biostan always fan on yaptım notebook fan controlde çalışmıyor zaten ec1xxx serisiyle uyumlu olduğu için sanırım

Hocam okuma yazmanız var mı? 5-6' dır sizi görmezden geliyorum ama galiba okumayı bilmiyorsunuz??? Lütfen artık yazdıklarımdan başka anlamlar çıkarmayı bırakın.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Ayrıca gamegarajda ısınma sorunu olmayan laptop yok haberiniz olsun. İşlemcim 4.6 ama niye 3.5 GHz çalışıyor diye konularla uğraşırsınız.
Monster da 1000 lira versen 3060 alınabiliyor diye anladım

Gamegaraj laptoplar bu forumda da baya övüldüydü en son daha sonra testlere baktım fps falan iyiydi.

Monster da 1000 lira versen 3060 alınabiliyor diye anladım

Gamegaraj laptoplar bu forumda da baya övüldüydü en son daha sonra testlere baktım fps falan iyiydi.
PCH gamegaraj testinde sıcaklığı göstermemişti. Bende işkillenip frekanslara baktıydım. 11400h 3300 MHz çalışıyodu :ROFLMAO:

PCH gamegaraj testinde sıcaklığı göstermemişti. Bende işkillenip frekanslara baktıydım. 11400h 3300 MHz çalışıyodu :ROFLMAO:
He ya ben de bakıyom bakıyom bulamadım. Bir yerde görmüştüm onu da bulamıyorum.

Şimdi sence bu fiyat bantlarında ne alınır

14000 TL ye 3060 laptop linki atar mısınız?

@RevDeisDou_Fan evet clevo ısınıyor. Gpu cpu 85 derecelerde zaman zaman 89 (kaynak : Montster YT) GPU kendini 85 e sabitlemek için performansını düşürüyor (kaynak : al pacino)
Diğerleri ısınmıyor mu evet ısınmıyor. Gamegaraj Slayer 5 - 3050 ti
Hp victus ( 5600h 3050 ti 15700 TL)

Burada fark şu Gamegaraj 15000 TL iken Montster 13500.
Ama bence 13500 veriyorken fazlasını da ver yani.
Kesinlikle haklısınız.
Gpu kendisini 86 dereceye sabitleyerek 60w üstünde elektrik harcamıyor normalde 85w kadar harcayan bir kart.
Kendimde clevo kasa kullanan biri olarak v17. 2.3
sıcaklıklar ekran kartı 86 derece
İşlemci ise 80-90 arası.

Haklıymışsın. Bu durumda en iyi alternatif Gamegaraj. Çünkü sıcaklıklar iyiydi. Ha ben demiyorum Monster alınmaz
Gamegaraj i5 kullanmış bazı modellerde. İ5 nerdeyse hiç ısınmıyor.
Ama amd ve i7 ısınıyor.

Ya genel olarak üç aşağı beş yukarı aynı. Ama gpu hp victusta 70 lerdeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Hocam
Monster cihazlarda ekran kartları çok ısınıyor.
86 derece gpu için bence çok fazla işlemci yine kabul edilebilir ve ekran kartının gücünü sabitlemesi de kötü bir şey normalde 85w kadar gördüm bu kartda ama 5-10dk sonra 60w stabil oluyor.

Ya genel olarak üç aşağı beş yukarı aynı. Ama gpu hp victusta 70 lerdeydi yanlış hatırlamıyorsam.
victus serisi ince kasa olduğu için ısınıyor pavilion bile daha iyi bana göre tek artısı bence pil ve tasarım

Hocam
86 derece gpu için bence çok fazla işlemci yine kabul edilebilir ve ekran kartının gücünü sabitlemesi de kötü bir şey normalde 85w kadar gördüm bu kartda ama 5-10dk sonra 60w stabil oluyor.
Ya para olacak hepsini kendin bizzat elden geçireceksin o zaman sağlam fikirler olur kafamda. Ben de laptop düşünüyorum bilmiyorum şu an.

Hocam
Hocam ben kullanıyorum ve altına basit bir fan (vatandaki 150TL lik fani kullanıyorum hatt onun çakmasını) islemcim forza 4 te ultra ayarlarda 85 i geçmedi nadiren 87 oldu o da otomatikteyken (fan modu) öyle . Özel yaptığında fan azcik daha çalışıyor ama kulaklık takılıyken anlamanız mümkün değil sıcaklık 10 derece düşüyor. Abartildigi kadar ısınmıyor yani. Her laptop gibi. Ben daha hiç 90 i görmedim. Ki 90 görse bile ( bir kere bilerek gordurmustum ) monster bunu normal diyor. Ben genede kullanmıyorum ki abdullah abi bile normal diyor. Arkadaşımda aynı özelliklerde Asus var nerdeyse aynı ısınıyor. Abartildigi kadar değil yani. Hangi gaming laptop alırsan al altın bir tane soğutucu almak lazım zaten kafan rahat olsun istiyorsan. Ayrıca benim ekran kartım hiç bir zaman 80 i geçmedi tam yukdeyken. Dediğim gibi altına basit bir fan alırsan cayır cayır kullanırsın. Almasands valoda 70-80 arası sıcaklıklar. Ki ben forumda kaç tane konu açtım @RaZeBoSs abim de bilire. herkes normal dedi. Bu bir önyargı ve kırmak gerekiyor. Msi in 3050ti incelemelerine bakarsan eğer görürsün(Abdullah abinin) onda da 90 i geçiyor ve normal diyor.
Değerlere burdan bakabilirsin. Ayrıca burdakinden 10fps fln az olucak ram isteyen oyunlarda mesela burda forza ultrada 90-95 fps alirken ben 78-80 çünkü bende 8 bu sistemde 16 var. Ve arar ara drop yiyorsun ama hiç rahatsız etmiyor. Bu da her oyunda olmuyor sadece AAA oyunlarda 8 olduğu için oluyor o kdr.

Geri