samet_100
80+
Alınmaz sorunlu ve yerine viper mini öneririm şuan indirimde çok daha iyi bir mouse.
Sorunlu mu? Sorunlu değil.Alınmaz sorunlu ve yerine viper mini öneririm şuan indirimde çok daha iyi bir mouse.
Üstelik yanında mousepad hediye.
Bu sorunlu olduğu anlamına gelmiyor. Sensörü yeterli zaten.Rehber - Logitech G102/G203 Neden Alınmaz?
Merhabalar! Bilmiş olduğunuz gibi logitechin üretmiş olduğu bir ürün var.Ürünün adı; Logitech G102/G203 Bu ürünlerin iki tane modeli var.Biri lightsync biri prodigy keşke biride düzgün olsaydıda önerebilseydim. Neden Logitech G102/G203 Alınmaz? Şimdi bu soru çok soruluyor heryerde alınır...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
forumda böyle bir konu açılmış
Arkadaş eski G102 modeli ile karıştırdı muhtemelen.Sorunlu mu? Sorunlu değil.
Sorunlu değilse bildiğim kadarıyla eski bir sesör kullanıyor ve yeterli dediğin sensör 10 yıllık ucuz bir sensör ama sen bilirsin şahsen benim öneririm almaman yönünde çünkü bu fiyata daha iyileri var.Sorunlu mu? Sorunlu değil.
AM010 adında sensör kullanıyor ve özelliklerine bakarsak yeterli. Eski diye kötü olmuyor. Önemli olan ele oturup oturmaması.Sorunlu değilse bildiğim kadarıyla eski bir sesör kullanıyor ve yeterli dediğin sensör 10 yıllık ucuz bir sensör ama sen bilirsin şahsen benim öneririm almaman yönünde çünkü bu fiyata daha iyileri var.
ben sorunlu ya da sorunsuz demedimBu sorunlu olduğu anlamına gelmiyor. Sensörü yeterli zaten.