LowRPM
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 736
Yok o arkadaşa hitaben yazdım.ben sorunlu ya da sorunsuz demedim
Yok o arkadaşa hitaben yazdım.ben sorunlu ya da sorunsuz demedim
Özelliklerine ve şu anki piyasaya göre gayet yetersiz eğer bu kadar ısrarcı isen konu açmak yerine alabilirsin.AM010 adında sensör kullanıyor ve özelliklerine bakarsak yeterli. Eski diye kötü olmuyor. Önemli olan ele oturup oturmaması.
Gayet yetersiz mi? PMW 3325'den biraz daha iyi bir sensör bu ve bu bütçe için gayet yeterli. Youtube testlerinede bakabilirsin?Özelliklerine ve şu anki piyasaya göre gayet yetersiz eğer bu kadar ısrarcı isen konu açmak yerine alabilirsin.
Ben önerimi yaptım zaten.
Dediğin gibi olsa bile bu sensörden çok daha iyi 3360'lı veya 3359'lı sensör var ve onlar varken bu mouse şahsen alınmaz.Gayet yetersiz mi? PMW 3325'den biraz daha iyi bir sensör bu ve bu bütçe için gayet yeterli. Youtube testlerinede bakabilirsin?
Eline uyup uymaması önemli. Eline uymayan adam sensörü napsın? Arkadaş detaylı bilgi verip öyle öneri yapmak lazım.Dediğin gibi olsa bile bu sensörden çok daha iyi 3360'lı veya 3359'lı sensör var ve onlar varken bu mouse şahsen alınmaz.
Arkadaşım benim anlamıyorsun herhalde zaten biz öneriyi yaparız eğer mouse tutuş şekline uygunsa alırsın bu kadar.Eline uyup uymaması önemli. Eline uymayan adam sensörü napsın? Arkadaş detaylı bilgi verip öyle öneri yapmak lazım.
Tutuş şekline uygun olup olmadığını arkadaş nerden bilsin? Ona göre öneri yapılması gerek. Büyük ele ve palm tutan adama gidip Viper Mini önerirsen bu olmaz.Arkadaşım benim anlamıyorsun herhalde zaten biz öneriyi yaparız eğer mouse tutuş şekline uygunsa alırsın bu kadar.
Ciddi misin ?Tutuş şekline uygun olup olmadığını arkadaş nerden bilsin? Ona göre öneri yapılması gerek. Büyük ele ve palm tutan adama gidip Viper Mini önerirsen bu olmaz.
1Tutuş şekliniz bunlardan hangisi?
Alıntıyı görüntüle
Önermeden önce soracağız işte. Tutuş şekli nedir elinin uzunluğu nedir diye. Bunu sormadan öneri yaparsak arkadaş bilmeden alacak. Bilmeyip direkt alıp sorun yaşayan çok kişi var.Ciddi misin ?
Kendi elini ve tutuş şekline göre incelemelere veya markanın sitesine bakarak bilgi alacak.Birazcık konuya daha detaylı baksaydın keşke ben önerdiğim de adam tutuş şeklini ve boyutunu yazmadığını görürdün.
Yazsaydı ilk ona göre öneri yapardım.
Arkadaş mouse önerisi istemedi zaten bu alınır mı diye sordu bende alınmaz onun yerine viper mini daha mantıklı olur dedim.Önermeden önce soracağız işte. Tutuş şekli nedir elinin uzunluğu nedir diye. Bunu sormadan öneri yaparsak arkadaş bilmeden alacak. Bilmeyip direkt alıp sorun yaşayan çok kişi var.