Neler Yeni

bu mouse alinir mi INDIRIMDE

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
AM010 adında sensör kullanıyor ve özelliklerine bakarsak yeterli. Eski diye kötü olmuyor. Önemli olan ele oturup oturmaması.
Özelliklerine ve şu anki piyasaya göre gayet yetersiz eğer bu kadar ısrarcı isen konu açmak yerine alabilirsin.
Ben önerimi yaptım zaten.

LowRPM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Enes Ersoy
Özelliklerine ve şu anki piyasaya göre gayet yetersiz eğer bu kadar ısrarcı isen konu açmak yerine alabilirsin.
Ben önerimi yaptım zaten.
Gayet yetersiz mi? PMW 3325'den biraz daha iyi bir sensör bu ve bu bütçe için gayet yeterli. Youtube testlerinede bakabilirsin?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Gayet yetersiz mi? PMW 3325'den biraz daha iyi bir sensör bu ve bu bütçe için gayet yeterli. Youtube testlerinede bakabilirsin?
Dediğin gibi olsa bile bu sensörden çok daha iyi 3360'lı veya 3359'lı sensör var ve onlar varken bu mouse şahsen alınmaz.

LowRPM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Enes Ersoy
Dediğin gibi olsa bile bu sensörden çok daha iyi 3360'lı veya 3359'lı sensör var ve onlar varken bu mouse şahsen alınmaz.
Eline uyup uymaması önemli. Eline uymayan adam sensörü napsın? Arkadaş detaylı bilgi verip öyle öneri yapmak lazım.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Eline uyup uymaması önemli. Eline uymayan adam sensörü napsın? Arkadaş detaylı bilgi verip öyle öneri yapmak lazım.
Arkadaşım benim anlamıyorsun herhalde zaten biz öneriyi yaparız eğer mouse tutuş şekline uygunsa alırsın bu kadar.

LowRPM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Enes Ersoy
Arkadaşım benim anlamıyorsun herhalde zaten biz öneriyi yaparız eğer mouse tutuş şekline uygunsa alırsın bu kadar.
Tutuş şekline uygun olup olmadığını arkadaş nerden bilsin? Ona göre öneri yapılması gerek. Büyük ele ve palm tutan adama gidip Viper Mini önerirsen bu olmaz.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Tutuş şekline uygun olup olmadığını arkadaş nerden bilsin? Ona göre öneri yapılması gerek. Büyük ele ve palm tutan adama gidip Viper Mini önerirsen bu olmaz.
Ciddi misin ?
Kendi elini ve tutuş şekline göre incelemelere veya markanın sitesine bakarak bilgi alacak.Birazcık konuya daha detaylı baksaydın keşke ben önerdiğim de adam tutuş şeklini ve boyutunu yazmadığını görürdün.
Yazsaydı ilk ona göre öneri yapardım.

LowRPM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Enes Ersoy
Ciddi misin ?
Kendi elini ve tutuş şekline göre incelemelere veya markanın sitesine bakarak bilgi alacak.Birazcık konuya daha detaylı baksaydın keşke ben önerdiğim de adam tutuş şeklini ve boyutunu yazmadığını görürdün.
Yazsaydı ilk ona göre öneri yapardım.
Önermeden önce soracağız işte. Tutuş şekli nedir elinin uzunluğu nedir diye. Bunu sormadan öneri yaparsak arkadaş bilmeden alacak. Bilmeyip direkt alıp sorun yaşayan çok kişi var.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Önermeden önce soracağız işte. Tutuş şekli nedir elinin uzunluğu nedir diye. Bunu sormadan öneri yaparsak arkadaş bilmeden alacak. Bilmeyip direkt alıp sorun yaşayan çok kişi var.
Arkadaş mouse önerisi istemedi zaten bu alınır mı diye sordu bende alınmaz onun yerine viper mini daha mantıklı olur dedim.
Ayrıca burda bilinçli olması gereken benden daha çok konu sahibi,neyse konuyu uzatmayalım kirlenmesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,306
Üyeler
163,640
Son üye
Emin Kaymaz