küfürbaz buny
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
alma bunu alıcağını temudan ajazz al
Kablolu mouse alıyosan bu fiyata çok iyi mouslar var araştır bence
Kablolu mouse alıyosan bu fiyata çok iyi mouslar var araştır bence
temu ya fazla güvenemiyorum hocamalma bunu alıcağını temudan ajazz al
temuyu kendim kulandım bende r1 aldım attack shark bana bedavaya geldi temu sadece bekletir biraz ama yok dersen kablolu olarak en beğendiğim mouse hayalim olan ama bu r1 bedavaya gelince vaz geçtiğim bloody w95 max öneririm tutuş şekli olarak bana aşırı uyuyor sizede uyuyorsa alın derim ayrıca yazılımı dünyanın en iyilerinden o kadarki üst sürümleri parayla satılıyor çünkü nerdeyse hile gibi oluyorHangileri mesela bi öneriniz var mı
iyi mouse alınır
benim ürünü göndermediler temuya güvenme alma sakın bu kafayla amantemu ya fazla güvenemiyorum hocam
neresi iyi ve temu urun mu gondermedi kanitlasana dostum?iyi mouse alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim ürünü göndermediler temuya güvenme alma sakın bu kafayla aman![]()
BU mouse HOCAM MItemuyu kendim kulandım bende r1 aldım attack shark bana bedavaya geldi temu sadece bekletir biraz ama yok dersen kablolu olarak en beğendiğim mouse hayalim olan ama bu r1 bedavaya gelince vaz geçtiğim bloody w95 max öneririm tutuş şekli olarak bana aşırı uyuyor sizede uyuyorsa alın derim ayrıca yazılımı dünyanın en iyilerinden o kadarki üst sürümleri parayla satılıyor çünkü nerdeyse hile gibi oluyor
paramı yediler ürün gelmedineresi iyi ve temu urun mu gondermedi kanitlasana dostum?
kanit bekliyorum hangi urunu gondermediler?paramı yediler ürün gelmedigüvenmemekde haklı arkadaş
YANİ TEMUDAN HİÇ ÜRÜN SATIN ALMADIM BENparamı yediler ürün gelmedigüvenmemekde haklı arkadaş