Öneri Bu mouselardan hangisini almalıyım?

polu

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1300
Throne Raito RefleX
Machenike L7 Mix

İkisindede 3395 sensör var
fiyatları da aynı 1300 tl
linklerini aşağı bırakıyorum

* Kullanan arkadaşların deneyimlerini merak ediyorum

İkisini de kullanmadım. Ama burada Machenike'den yana tercihim olur. Throne fason üretim ve bavulcu bir firmanın getirdiği ürün. Machenike ise kendi üretiyor, tasarımlarda keza kendi dokunuşları falan var. Ayrıca bu işte uzun süredir varlar. Fason üretimdeki en büyük sıkıntı, ne kadar para verirsen ver üretim bandını kendin kontrol edemiyorsun. Kronik ürün çıkma ihtimali yüksek veya kendi planladığın fiyata göre sensör, switch vb. iyi olsa da tekerleği veya diğer malzemeleri ona göre kötü olabilir.

Machenike L7 Mix 200mah bataryası varmış galiba haftada 2-3 kere sarj etmek gerekecek gibi hissettim doğrumudur?
Throne Raito RefleX ise 500mah bataryası var
farklı mouse önerilerine de açığım burada bütçeyi 1500 civarına çıkabilirim

bu throne da kronik bir sorun var diyorlardı

Machenike L7 Mix 200mah bataryası varmış galiba haftada 2-3 kere sarj etmek gerekecek gibi hissettim doğrumudur?
Throne Raito RefleX ise 500mah bataryası var
farklı mouse önerilerine de açığım burada bütçeyi 1500 civarına çıkabilirim
Şarj süresi önemliyse A9 Plus alınabilir. Ama şu an ₺1700 satılıyor. Beyaz ve Pembe renk seçenekleri kalmış.

Bu arada RGB vb. içermiyor. Ayrıca bu ürünler çok hızlı şarj oluyorlar. MAh düşük olduğundan atıyorum kapattınız bilgisayarı, bilgisayar veya prize bağlı bir şarj kablosuna taktığınızda 1 saat civarında hemencecik dolacaktır. Yani ne kadar aktif kullanırsanız kullanın. Bu ürünlerin pilleri en son dert edeceğiz şey diyebilirim.

Bu arada A9 Plus iki üründen de daha çok sattı ve sevilen bir ürün. Yaşayacağınız sorun ihtimali de daha düşük.

Şarj süresi önemliyse A9 Plus alınabilir. Ama şu an ₺1700 satılıyor. Beyaz ve Pembe renk seçenekleri kalmış.

Bu arada RGB vb. içermiyor. Ayrıca bu ürünler çok hızlı şarj oluyorlar. MAh düşük olduğundan atıyorum kapattınız bilgisayarı, bilgisayar veya prize bağlı bir şarj kablosuna taktığınızda 1 saat civarında hemencecik dolacaktır. Yani ne kadar aktif kullanırsanız kullanın. Bu ürünlerin pilleri en son dert edeceğiz şey diyebilirim.

Bu arada A9 Plus iki üründen de daha çok sattı ve sevilen bir ürün. Yaşayacağınız sorun ihtimali de daha düşük.
Hocam ben geçenlerde alıp denedim a9 plus'u. Bayağı bir sıkıntı yaşadım başlarda, gerek tekerleği aşağı kaydırınca tam gitmemesi olsun, gerek sürekli kesilmesi olsun bayağı bir sıkıntı çektim ama 1 hafta sonra fln sorun kendiliğinden çözüldü. ama yeniden olursa diye satmayı düşünüyorum 3000-3500 arası önerebileceğin iyi bir mouse var mı sıkıntı çıkarmayacağından nerdeyse emin olduğun?

Hocam ben geçenlerde alıp denedim a9 plus'u. Bayağı bir sıkıntı yaşadım başlarda, gerek tekerleği aşağı kaydırınca tam gitmemesi olsun, gerek sürekli kesilmesi olsun bayağı bir sıkıntı çektim ama 1 hafta sonra fln sorun kendiliğinden çözüldü. ama yeniden olursa diye satmayı düşünüyorum 3000-3500 arası önerebileceğin iyi bir mouse var mı sıkıntı çıkarmayacağından nerdeyse emin olduğun?
Beklerseniz Wraith mouse alınabilir.

Veya şu ürünler:

rawm leviathan v4 kusursuz gibi bir şey bütçe çıkarsa onu al

Throne Raito RefleX
Machenike L7 Mix

İkisindede 3395 sensör var
fiyatları da aynı 1300 tl
linklerini aşağı bırakıyorum

Machenike l8 air kullanıyorum memnunum tavsiye ederim tek sıkıntısı yazılımı çok eskilerden kalmış gibi

Geri