DR. BİYOLOJİ
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,343
A-LI-NIR!
kolayı temizlersiniz hocam kolay oMousepadime kola döküldü ve eski performansını veremeyeceğini düşündüğüm için buna karar verdim uzun zamandır takipteyim ilk defa bu paraya düştü sizce almalımıyım?![]()
KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları
KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
hocam pahalı 2 katından daha fazla fiyat farkı var ki kumaş pedi 2 yıl kullansam kafi.cam mouse pad oluyor bi incelemelerine bakabilirsin kumaş mouse pad gibi aşınma olmuyor tabi daha kaygan oluyor göz atmanı öneririm şahsen hyperx fury s pro speed kullanıyorum bazen keşke cam mouse pad alsam diyorum (hemen karar verme derim iyice bi araştır ben onun eksi yönlerini tam bilmiyorum)
temizledim zaten ama iyi bir pad değildi deathedder v2 kullanıyorum yani üst seviye bir fare 50 liralık pad alakasız diye düşünüyorum iyi arabaya kötü lastik takmak gibi.kolayı temizlersiniz hocam kolay o
valla bende bilmiyorum ama aldım bunu önerdiler.bunun olayı ne küçücük şey niye 400 TL
hocam yani profesyonel e sporcu değilseniz o kadar para vermeye gerek yok bence max 200tlye alsanız kafi bence. Ben masamı kaplasın diye porge 90 x 40 mousepad aldım cillop gibi akıyor g305 ile kullanıyorumtemizledim zaten ama iyi bir pad değildi deathedder v2 kullanıyorum yani üst seviye bir fare 50 liralık pad alakasız diye düşünüyorum iyi arabaya kötü lastik takmak gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla bende bilmiyorum ama aldım bunu önerdiler.
https://www.amazon.com.tr/dp/B07TZJQ7QB?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_detailstemizledim zaten ama iyi bir pad değildi deathedder v2 kullanıyorum yani üst seviye bir fare 50 liralık pad alakasız diye düşünüyorum iyi arabaya kötü lastik takmak gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla bende bilmiyorum ama aldım bunu önerdiler.
hocam nedeni işte aşınmaması kumaş mouse pad belli süre sonra ilk günkü performansı vermiyor onlar bildim kadarıyla cam gibi değişik bir yüzeyi var tam bilgim yok ama devamlı olarak aynı yüzey aşınmadı için ilk günkü hali ile duruyor yani pahalı olma nedeni o tabi siz bilirsiniz bencede pahalı sadece böyle bişeyde var bilginiz olsunhocam pahalı 2 katından daha fazla fiyat farkı var ki kumaş pedi 2 yıl kullansam kafi.
200 tl ye qck var oda dikişsiz ve ömrü kısa kullandım daha önce beyazlıyo çok çirkin duruyo.hocam yani profesyonel e sporcu değilseniz o kadar para vermeye gerek yok bence max 200tlye alsanız kafi bence. Ben masamı kaplasın diye porge 90 x 40 mousepad aldım cillop gibi akıyor g305 ile kullanıyorum
aldım zaten iade edebilirim ama beni zorlayacak bi para değil ama kazıklanmıs gibi hissediyorumDostum beğendiysen al videoları izle yorumlara bak. İyiyse al kullan.
hocam o zaman arkadaşların attığı padlerden birini alcaksınız o çözer sorununuzu200 TL ye qck var oda dikişsiz ve ömrü kısa kullandım daha önce beyazlıyo çok çirkin duruyo.
porge benzeri bir pad kullandım ve hala var elimde ancak tam performans alamıyorum tamam kayıyo ama kontrol kısmı beni tatmin etmiyor.
yani e sporcu degilim ama valorant yücelik eloyum.